Om vi vore ett par

Dajana Lööf i ”Fame Factory”

NÖJE

Dajana i ”Fame Factory” gillar inte att hångla på morgonen, är en riktig ”mensbrud” och tycker piercing på snoppen är osexigt.

Foto: ANGELICA ENGSTRÖM/TV3

Hur länge dejtade vi innan vi blev tillsammans?

- Det tog nog inte så lång tid. Tre, fyra gånger, skulle jag tippa. För klickar det, så klickar det. Om man inte känner nåt för personen efter tre dejter, så är det lika bra lägga ner projektet. Så brukar jag resonera i alla fall.

När sov jag över hos dig för första gången?

- Det tog ganska lång tid, kanske en månad. Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar, så jag tror dessutom att vi valde att sova hos dig den första tiden.

Vilken skiva rullar i stereon när jag kommer hem till dig för att käka middag?

- "Fame Factory"-skivan" Nej, jag skämtade! En "Love songs"- samling, eller Alicia Keys. Det ska vara nåt soft.

Vad vill du att jag ska ha på mig?

- Jag tycker om folk som har en egen stil, vilket öppnar för många alternativ, förstås. Men generellt gillar jag lite sportigare kläder, street-varianten. Fast egentligen är en killes klädstil inte så viktig för mig - så länge du inte har kardborreskor eller för korta byxor, vill säga.

Nu när jag har tjej orkar jag förstås inte träna längre, och jag räknar med att gå upp 14 kilo på två månader. Är det okej?

- Nej! Glöm det! Om du är tillsammans med mig kommer du att träna massor. Jag är ingen slöfock utan gillar att springa, spela tennis och golf. Vårt förhållande är aktivt, och skulle du få för dig att gå upp i vikt med flit så skulle jag uppfatta det som avtändande.

Jag gillar att kliva upp sju på morgonen, även när vi varit ute kvällen före. Vad tycker du om det?

- Det är okej om du låter mig sova ett par timmar till och sen väcker mig med frukost på sängen och en puss på kinden. Men inget hångel. Jag gillar inte att hångla på morgonen innan man har borstat tänderna.

Vad hittar jag på ditt nattduksbord?

- Cd-skivor, mobiltelefon, smycken, tamponger och ett glas vatten. Men ingen bok, jag är ingen bokmänniska.

Innan jag blev tillsammans med dig hade jag en sexuell relation med en man. Hur ställer du dig till det?

- Det är inget problem! Men precis som med vilken ex-partner som helst, så vill jag inte att du pratar om hur bra ni hade det och så vidare. Men att det var en man som du var tillsammans med, det spelar ingen roll.

Men när jag berättar att den mannen var Bert Karlsson, spelar det nån roll då?

- Det skulle onekligen kännas lite tungt eftersom han är som en pappa för mig. Jag tror dessvärre att vårt förhållande skulle spricka om jag fick reda på det där. Men det låter orimligt. Jag har inte fått bögvibbar från Bert.

Du har rätt, jag ljög. Jag kommer hem

efter en blöt vända på stan och somnar i sängen med kläderna på. Klär du av mig och borstar mina tänder?

- Kanske" om jag är på gott humör. Och om jag känner för att vara gullig och snäll.

Hur skulle du reagera om jag föreslog att vi bjöd in ytterligare en tjej till våra aktiviteter i sängen?

- Jag är bisexuell, men gruppsex är inte min grej riktigt. Men det är klart, om vi har en sexuell kris i vårt förhållande och vill göra nånting spännande, så skulle det kanske vara ett alternativ"

Vad kan jag förvänta mig när vi grälar? Käftsmällar och porslinskastning?

- En knuff och lite skrik. Men sen coolar jag ner mig. Egentligen är jag inte så vild av mig. Men har jag mens så är jag lättirriterad. Jag trodde inte riktigt att jag skulle bli en "mensbrud", men det har jag verkligen blivit.

Jag har piercat mig i snoppen - hur reagerar du?

- Då tar jag fram saxen och klipper av hela förhuden. Det är osexigt.

Mitt ex vill bjuda mig på en "platonisk middag". Är det okej?

- Det beror på hur relationen mellan oss är. Jag är ganska svartsjuk av mig. Men ger du mig så mycket kärlek att jag kan känna mig HELT säker på dig, då är det lugnt, förstås.

Filip Hammar