Släkten är alltid värst…

1 av 3 | Foto: AP
La Toya Jackson
NÖJE

De flesta har någon gång skämts för en familjemedlem. Men vissa

måste göra det jämt. Puls

Karolina Fjällborg har listat kändisvärldens pinsammaste syskon.

1. La Toya Jackson

Ständigt i skuggan av Michael och Janet har La Toya kämpat för att göra skäl för sitt efternamn. Hon har skrivit den avslöjande boken ”The La Toya Jackson story” och anklagat sin pappa för incest och misshandel. Hon har gastat om att Michael visst är en pedofil, spelat in en sexfilm för Playboy och gjort någonting som i en annan galax skulle kunna liknas vid en musikvideo.

Ett av La Toyas mer desperata försök att få uppmärksamhet bestod i att starta ett 900-nummer, alltså den amerikanska motsvarigheten till 071-numren, dit folk kunde ringa och få reda på sanningen om Michaels galna liv och leverne. Trots allt detta är det enda som La Toya verkligen klarade av lika bra som sina syskon att operera om sig själv till en styggelse.

2. Aaron Carter

Säga vad man vill om Nick Carters och Backstreet Boys musikaliska stordåd, men i pojkbandsvärlden fyllde de faktiskt sin funktion. Den sjungande spermien Aaron Carter däremot, med hits som ”Crazy little party girl” och ”Crush on you”, borde aldrig ha lämnat legot. Men det gjorde han. Han fick några hysteriska småflickor till fans och drabbades inte helt otippat av storhetsvansinne vid tio års ålder. Han hamnade till exempel i trubbel efter att ha hejat på tonårsflickor på stan med den sköna hälsningsfrasen ”Hej horor!”. Den här killen kommer nog att bli skön som 18-åring?

3. Dannii Minogue

Dannii har sneglat på Kylies skivförsäljning en längre tid. Men till en början hade hon i alla fall vett att hålla sig till saker hon klarade av, som att visa tuttarna i kalendrar som hamnade i lunchrummen på diverse sågverk och fabriker. Men för ett tag sedan fick hon för sig att satsa på en musikkarriär och det var då Kylie verkligen fick börja skämmas. För Dannii är ingenting annat än en blek fotostatkopia av en popstjärna och för Australiens alla utrotningshotade djurs skull borde hon låta Kylie representera landet i fred.

4. Nathan Mathers

Marshalls 16-årige lillebror Nathan hoppas gå i giganten och storebrodern Eminems fotspår.

Han har redan rakat av sig håret och börjat skriva sina egna låtar. Han säger själv att han är en bättre sångare än sin bror, men inte en bättre rappare. Nåja, det sistnämnda har han i alla fall säkert

rätt i.

Vi har inte sett vad den pubertala kanaljen har att komma med än, men cyniker skulle nog påstå att det faktiskt inte är någon som bryr sig.

5. Chris Jagger

Om Micks brorsa hade nöjt sig med att göra countrymusik lite sporadiskt hade ingen större skada varit skedd.

Men att tävla i look a like-tävlingar – som sin egen brorsa? Är det en värdig sysselsättning? Och är det ens rent spel? Killen hade ju helt andra genetiska förutsättningar än de andra tävlande. Så även om det ska tillstås att Chris faktiskt vann en del kan man knappast kalla pajsaren för framgångsrik.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM