Ett ögonblick Charlotte Nilsson

NÖJE

, som i tidningen Östermalmsnytt annonserar efter ett 400 kvadratmeter stort hus med stenugn, dubbelgarage och inte för stor gräsmatta på Djursholm utanför Stockholm.

- Ja, det stämmer. Det roliga är att det redan har ringt en 78-årig dam som hade ett hus som vi snart ska åka och titta på.

Omkring 8 miljoner får villan kosta. Det ser ut att gå väldigt bra för Charlotte Nilsson?

- Nja, jag och journalisten pratade om Djursholm och där ligger ju priserna på den nivån. Sedan ska vi ju renovera det, så i slutändan blir det ju en hel del pengar.

Varför vill du inte bo kvar i trevliga city?

- Jag trivs bra här också men är ju ändå född på landet. Det känns skönt att kunna sola i sin egen trädgård, grilla och ha fester. Man vill ju inte gärna ha privata partaj i Humlegårdsparken.

På tal om gräsmattor så står det i annonsen att den inte får vara för stor. Är du lat?

- Nej, men jag tar hand om markservicen inomhus och det blir Nicola som kommer att sköta resten. Och han hatar gräsmattor så den bör inte vara allt för stor.

Hur många hus har ni tittat på hittills?

- Ja, säkert ett femtiotal.

Och du blir aldrig nöjd?

- Jag vet att det låter som om jag är jättekräsen. Men det finns faktiskt ingen anledning att flytta till ett hus där du inte vill bo. Jag vill hitta en sekelskiftesvilla som jag kan renovera själv.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Att premiären av "Jesus Christ Superstar" ska gå bra.

Daniel Nyhlén