Linda festade hela natten

"Big Brother"-stjärnan: Det är skönt att få träffa människor

1 av 4 | Foto: STEFAN JERREVÅNG
mitt på dansgolvet Linda Rosing, 29, och hennes väninna Sofia Skarpsvärd, 24, festade på Café Operas dansgolv i natt. Sedan slog de sig ner vid samma bord som sångaren Magnus Uggla med sällskap. "Han var trevlig att träffa", säger hon.
NÖJE

Linda Rosing från Big Brother är tillbaka i verkligheten.

I natt festade hon på Café Opera - för andra natten i rad.

- Det är mest tjejer som kommer fram och snackar. Men en kille tog mig i rumpan när jag dansade på en stol. Det var inte kul.

I torsdags röstades Linda Rosing, 29, ut ur dokusåpan "Big Brother". Återkomsten till verkligheten - efter 89 dagar och flera samlag i tv - möter hon med blandade känslor.

- Jag har gråtit flera gånger i dag. Jag känner separationsångest, deltagarna i "Big Brother" blev som en familj.

- Men samtidigt känner jag att jag inte hade mer att ge. Det är skönt att vara ute och få träffa människor.

I natt festade Linda Rosing på Café Opera i Stockholm. Hon och väninnan Sofia Skarpsvärd - som liksom Linda varit modell i tidningen Slitz - bjöds in till samma bord som sångaren Magnus Uggla.

Magnus Uggla tog bild

Han tog en bild på Linda Rosing med sin mobiltelefon.

- Det är skönt att få festa på riktigt igen. Man får titta på människor, lyssna på bra musik. Och alkoholen är inte slut klockan tio.

Linda Rosing väcker stor uppmärksamhet på krogen. De flesta höjer på ögonbrynen och börjar viska när de får syn på henne.

- Jag förstod att jag skulle bli känd. Men inte riktigt så här känd. Men jag klarar det. Jag gillar att surra med folk, åtminstone så länge de är trevliga.

De flesta som kommer fram till Linda Rosing är tjejer.

- Jag har bara fått positiva kommentarer. Folk säger att jag borde ha vunnit, att jag är snygg och att tittarsiffrorna kommer sjunka utan mig.

- En tjej sa att hon tror att jag är världens bästa mamma. Sådant blir man glad av.

Killarna då?

- De kommer inte fram lika ofta. Och i fredags var det en full kille som tafsade mig i rumpan när jag stod och dansade på en stol. Det var så klart inte kul, men sådant hände även innan jag var med i "Big Brother".

Har inte träffat dottern

Sedan hon röstades ut har Linda Rosing träffat sin fyraårige son - men inte sin nioåriga dotter som bor i Västerås med sin pappa.

- Jag ska träffa henne så snart som möjligt. Tyvärr har jag inte ens pratat med henne än. Hennes pappa är besviken på mig.

Borde du inte vara hemma med dina barn i stället för att vara ute och festa?

- Det har varit så mycket de senaste dagarna. Många intervjuer och många, långa telefonsamtal. Jag har valt att klara av det först. Jag ska ägna mig åt barnen på måndag.

Hans Österman