De har alla varit ”in bed with madonna”

1 av 5 | Foto: ap
Dennis Rodman.
NÖJE

Jellybean Benitez

Producent och låtskrivare. En av många kavaljerer Madonna dejtade innan och under inspelningarna av hennes första skiva. I en artikel i New York Magazine 1991 berättade nära vännen Erica Bell att Madonna gjort flera aborter under tiden med Jellybean.

Dennis Rodman

Basketstjärnan med ett helt färgfyverkeri i håret avslöjade detaljer om Madonnas sexuella färdigheter i självbiografin ”Bad as I wanna be”.

Det ökade boken försäljningssiffror betydligt. ”Jag kände mig utnyttjad och kränkt, jag trodde att han var min vän”, var Madonnas kommentar.

John F Kennedy Jr

Förhållandet blev kort. Madonna var trots allt fortfarande gift . Kvinnotjusare John F Kennedy Jr dog senare i en flygkrasch.

Warren Beatty

Paret inledde ett förhållande under inspelningarna av ”Dick Tracy”. Beatty var märkbart irriterad av flickvännens exhibitionism och den enorma uppmärksamheten kring hennes person. Romansen blev precis som filmen – en flopp.

Sandra Bernhard

Det ryktades ett tag om att Madonna hade ett lesbiskt förhållande med komikern och skådespelaren Sandra Bernhard i början av 90-talet. Madonna förnekade själv inte skvallret och Sandras karriär fick plötsligt en ordentlig knuff framåt.

Vanilla Ice

Kalkonrapparen dejtade popdrottningen en kort tid. Vilket gjorde att han hamnade i boken ”Sex”. Och klagade på att han såg ut som en slampa på bilderna. Andra tyckte att samma bilder var långt bättre än Vanilla Ices krattiga musik.

Carlos Leon

Madonnas personliga tränare. Elaka tungor gör gällande att Madonna bestämde sig för att han skulle bli pappa till dottern Lourdes tack vare sin utmärkta fysik. Paret höll ihop i tre år.

Sean Penn

Madonna var gift med Sean Penn mellan åren 1985–1989. Ett tumultartat äktenskap som bevakades stenhårt av media. Penn vägrar prata om förhållandet. Madonna kallar honom för ”mitt livs största kärlek” i dokumentärfilmen ”In bed with Madonna” från 1991.

Guy Ritchie

Pappa till sonen Rocco. Madonna gifte sig med regissören för tre år sedan. Ritchies usla ”Swept away” – filmen där frugan spelade huvudrollen och som orden ”flopp”, ”fiasko” eller ”katastrofdålig” inte ens klarar av att beskriva – tycks inte ha skadat äktenskapet ett dugg. Än så länge...