De kan få ha sex på riktigt

Regina Lund: Allt måste kännas äkta

Foto: LOTTE FERNVALL
visar allt i filmen Themba Tainton och Regina Lund spelar mot varandra i "Kärlekens språk - 2000". Båda kommer att få visa allt i sexfilmen och regissören utesluter inte att det kommer att genomföras autentiska samlag. - Allt måste kännas riktigt, säger Regina Lund.
NÖJE

Regina Lund gör samlagsscener med Themba Tainton.

Nu berättar skådespelerskan för första gången om hur det känns att visa allt i sexfilmen "Kärlekens språk".

- Det handlar om respekten till varandra som individer, säger hon.

Foto: LOTTE FERNVALL
Regina Lund spelade i går in de första scenerna i filmen. Hon spelar en kvinna som börjar experimentera med sitt sexliv.

Regina Lund gör rollen som den hyllade talkshow-värdinnan Stella Måne som sexuellt börjar experimentera med både kvinnor och män.

"Kärlekens språk" är en nyversion av sexualundervisningsfilmen med samma namn från 1969. Då väckte filmen debatt eftersom kvinnor och män hade samlag med varandra på riktigt.

Regissören Anders Lennberg utesluter inte att sexscenerna även den här gången kan bli autentiska.

- Nej, allt kan hända. Det beror ju på hur kemin blir mellan skådisarna, säger han.

Skådespelaren Themba Tainton, nyligen hemkommen från London där han medverkade i musikalen "Lejonkungen", skrev på sitt kontrakt i söndags.

Han spelar den tio år yngre mannen Loyd som har sex med Regina Lunds karaktär.

- Det är svårt att säga hur långt vi går. Men scenerna är både snygga och rakt på. Det blir rena nakenscener och visst, våra kön kommer att synas i bild. Ungdomarna måste tro på det som de ser, säger han.

Intima scener

För första gången berättar också Regina Lund om hur det känns att bli filmad på det här intima sättet:

- Det kommer att gå bra. Men när det gäller så här känsliga scener så handlar det om att respektera varandra som individer.

Blir du inte blyg?

- Det kan vara en stark drivkraft att vara blyg om man sedan tar kontrollen och försöker överbygga den känslan. Allt måste kännas äkta och på riktigt, säger hon.

Flera kända namn

Sexscenen mellan henne och Themba Tainton spelas först in om en vecka, men under gårdagen filmades Regina Lund när hon gjorde flygande entré i sin talkshow.

Som Aftonbladet tidigare berättat medverkar även Kim Anderzon, Bert-Åke Varg och Arne Weise i filmen.

Daniel Nyhlén

ARTIKELN HANDLAR OM