Om vi vore ett par...

Puls dejtar Lars Beckung

NÖJE

Han räddar en ur välta bajamajor på Hultsfred och har en Bumbibjörns-fetisch. Men MTV:s Lars Beckung vägrar att hälsa till sin flickvän i rutan.

Foto: MTV
Lars Beckung

Hur länge har vi varit tillsammans?

– Vi har varit tillsammans ganska länge nu. Vi har varit ihop ett par år och kommit över de första jobbiga faserna och hittat en skön lunk.

Hur träffades vi?

– Vi var på ute på internet och chattade. Vi var på Lunarstorm och diskuterade och jag respekterade dina åsikter så mycket att vi bestämde oss för att träffas in real life. Vi var på ett debattforum om ringsignaler.

Hur tillbringar vi vår lediga tid?

– Vi låtsas att vi hittar på massa spännande utflykter och äventyr men vi brukar jämt hamna hemma ändå, och dricka lite vin och läsa Elle Interiör för varandra. Vi marscherar mot 30-strecket. Men vi har ingen panik för det, för det är rätt skönt.

Vad ska vi göra i helgen?

– Jag ska åka iväg och jobba så du är gräsänka. Men jag är inte borta så ofta på helgerna för jag prioriterar vårt förhållande framför jobbet.

Jag funderar på att söka jobb på MTV så att vi kan vara tillsammans hela dagarna, varje dag. Är det en bra idé?

– Ja det är en bra idé, men jag kan inte ge dig fördelar i ansökningsprocessen. Det vore ju nepotism.

Men du tycker inte det är jobbigt om jag börjar på samma jobb som du?

– Nej, jag gillar ju dig så om vi kan hänga mer ihop så är det bara bra. Och du är ju väldigt bra på att respektera min egen tid som jag behöver.

Skulle du kunna tänka dig att hälsa till mig i tv någon gång?

– Det är rätt fånigt faktiskt. Jag har sett det där på en annan kanal någon gång när någon hade en stor bakgrund där det stod grattis till hans tjej och jag tyckte inte det var så lyckat. Förhoppningsvis kan du få bekräftelse i verkliga livet i stället för att jag ska behöva ge dig det på tv.

Blir det mycket festivaler i sommar för mig nu när jag har en musikintresserad pojkvän?

– Ja, det blir det absolut. Du och jag, eftersom du precis har fått jobb på MTV då, kommer framför allt att fokusera på Roskilde i år eftersom vi tycker det är den roligaste festivalen. Men vi kommer så klart att åka en sväng till Hultsfred också. Radiohead ska ju spela.

Kommer du att ingripa om du ser ett gäng välta en bajamaja du vet att jag sitter i?

– Absolut skulle jag ingripa, det låter ju skitäckligt. Eller? så skulle jag ta fram kameran och filma en liten snutt till ”Jackass”. Men jag skulle fråga dig först om det var okej innan jag skickade in den.

Hur lång tid tog det innan vi hade sex med varandra?

– Eftersom du har en ny kille varje vecka och dessutom skriver om det i tidningen så undrade jag lite vad du var för tjej egentligen. Så det tog ett tag och vi gjorde det när vi båda två kände att vi var redo.

Vad vill du ha på för musik när vi har sex?

– Helst inte musik där jag vet hur lång varje låt är för då ligger jag bara och tänker på hur lång tid det har gått.

Ska jag ta med någon musik då som du inte känner till så bra?

– Ja, det är en bra idé.

Har du några fetischer eller märkliga läggningar?

– Nej, det är mest den där läggningen att jag har sex med journalister jag aldrig har träffat. Men förutom det är jag nog ganska normal.

Jag har lakan med Bumbibjörnarna på...

– Är det sant? Där har du i och för sig en av mina fetischer!

Jag skulle precis fråga om du tycker att det är osexigt.

– Nej, dina Bumbibjörn-lakan är helt okej.

Vad hittar jag för pinsamt hemma hos dig?

– Förutom hela collection of Bumbibjörnarna så har vi hela samlingen av Jan Guillous böcker. Det är lite pinsamt för jag brukar säga att jag inte gillar Jan Guillou, men så har jag läst alla hans böcker ändå.

När ska vi skaffa barn?

– Man vill inte vara för gammal när man ska bli pappa. Före 30 är ganska bra.

Hur många ska vi ha?

– Du vill ju ha sju, men jag tycker det är lite mycket. Det är i och för sig sjukt bra flerbarnstillägg på det, men jag skulle vilja säga mellan två och tre.

Lars Beckung

Karolina Fjällborg