Schlagerartist hade sex på hotellbalkong

Chockade gäster på kändisfesten berättar

NÖJE

De svenska kändisarna trodde inte sina ögon.

På en hotellbalkong mitt emot den välbesökta premiärfesten hade en känd schlagerstjärna helt öppet sex med sin flickvän.

– Det var groteskt, det var som om han ville att alla skulle se, säger ett vittne.

Foto: Anders Wejrot
Alla kunde se I torsdags natt kunde ett trettiotal personer – bland dessa flera kända artister, skådespelare och tv-kändisar – se schlagerstjärnan öppet ha sex med sin flickvän på hotellbalkongen. Själv förnekar han att sexakten inträffat.

Klockan var runt ett på torsdagsnatten och kändisvimlet på Radison SAS Scandinavia hotel i Göteborg var på väg att ta slut.

Runt 50 personer var fortfarande kvar – bland dessa flera kända artister, skådespelare och tv-kändisar.

Aftonbladet har talat med ett tiotal av dem – och alla vittnar om samma sak:

Den svenska musikern som deltog i årets melodifestival hade öppet sex med sin flickvän på en hotellrumsbalkong som vetter ut mot festlokalen och lobbyn.

”Det var helt sjukt”

– Någon sa ”Men gud, kolla där”. Plötsligt såg alla hur han, stående på balkongen, hade sex med sin tjej som lutade sig på räcket mot oss. Vi stod bara och gapade, det var helt sjukt, säger ett vittne på festen.

Balkongen ligger runt 25 meter från festplatsen. Lokalen var väl upplyst. Schlagerstjärnan var helt naken medan hans flickvän bar en skjorta.

– De verkade njuta av att vi såg dem. Jag blev förbannad, jag menar jag vill inte se hur de håller på. Men det var ju liksom omöjligt att låta bli och titta, säger vittnet.

En annan gäst berättar:

– De höll på i kanske två minuter. Sen gick de in i rummet ett tag. Sen kom han ut i bara kalsongerna och tittade på oss, säger ögonvittnet.

– Vi var minst 30 personer som såg dem och vi var helt chockade. Det var äckligt att se på, säger en tredje källa som också vill vara anonym.

Förnekar sexakten

Den något annorlunda föreställningen blev det stora samtalsämnet bland gästerna under den senare efterfesten och under gårdagen.

Mannen själv sov över på hotellet tillsammans med sin flickvän.

När Aftonbladet når honom på telefon hävdar han att sexakten aldrig ägt rum.

– Jag har ingen aning om det där. Det stämmer inte, säger han.

Men flera vittnen har ju sett er?

– De måste ha sett någon annan. Men det stämmer att vi hade ett rum där och låg över. Vi öppnade balkongdörren eftersom det var varmt men vi gick aldrig ens ut på den.

Inga klagomål

Enligt Geir Sikko, vd på Radisson SAS Scandinavia, har det inte kommit in klagomål på den offentliga sexakten från andra gäster.

– Det skulle jag ha hört i så fall. Jag känner inte till det här, säger han.

Klas Lindberg