Fames dagbok från Riga

NÖJE

Hej hej. Det har varit ännu en spännande dag i Riga. Vi vaknade vid nio på morgonen och Micke, vår frisör, fixade lite med våra hår. Sen valde Thomas Malmros ut vad vi skulle ha på oss. Det känns verkligen superlyxigt att få hjälp med sånt, det hör inte till vanligheterna.

På förmiddagen skulle vi ha gått på en stadsvandring. Men just när vi skulle gå började det spöregna! Eftersom vi båda fortfarande är småkrassliga ställde vi in det, att frysa och vara blöt är ju inte så bra då. Vi hoppas att få chansen att se mer av Riga senare i veckan i stället.

I stället hängde vi på hotellet och blev plåtade av pressen. På eftermiddagen repade vi in lite nya grejer till vårt framträdande. Det kändes jättebra att komma i gång igen och det ska bli kul att bjuda svenska folket på lite nytt.

Sen bar det av till Skonto-hallen för repetitioner. För mig, Magnus, kändes det lite spänt eftersom jag inte sjungit på några dagar. Men allt kändes fantastiskt. Scenen är otroligt fin och vi har sen vi såg den första gången längtat efter att stå på den.

För Jessica var det lite halvvingligt eftersom skorna från Globen töjt ut sig och golvet var ganska halt.

Det gick bra på repet, men på lördag ska vi plocka fram mycket mer energi och ”sug i blicken”.

Presskonferensen efteråt var jättenervös för mig (Jessica). Jag tycker det är läskigt att prata engelska inför så mycket folk. Men det gick faktiskt bra att prata och jag krånglade inte till det.

Kvällen avslutades på en italiensk restaurang. Det blir tidigt i säng. I morgon måste vi vara riktigt fräscha inför tv-inspelning av ”vykorten”.

Vi hörs snart igen.

Kram

Jessica , Magnus