Fames dagbok från Riga

NÖJE

Hej alla läsare.

Dagen har verkligen varit lång. Jag, Jessica, vaknade vid halv nio av att Magnus ringde mig. Jag hade lite svårt att somna i går så därför kände jag mig lite trött. Vi saknar våra familjer väldigt mycket nu.

Jag, Magnus, ringde hem i dag och hörde barnen i bakgrunden på telefonsvararen. Då fick jag en tår i ögonen. Och Jessica saknar sin Liam så det gör ont ?

Hur som helst. Från sängen blev det fix med frisyren och fix med kläder.

Efter frukost åkte vi till Segulda som ligger ungefär fem mil utanför Riga där vi skulle ta bilder till vykortet som ska sändas på lördag.

Där var det otroligt fint, det fanns slott, grottor – och en bob-bana för bob på hjul. Magnus blev jättebesviken att han inte fick åka, det hade varit så kul att göra en sån grej. Därute fastnade vi hela dagen. Killen ville plåta oss på tio olika miljöer och det tog ungefär en halvtimme på varje plats. Och vi åt knappt någonting på hela dagen. Inte undra på att vi blev helt slut.

På kvällen provade Jessica sina skor för första gången. De kom fram till Riga i dag och är FANTASTISKA! Känns som ett smycke att ha på sig.

Middagen blev på en rysk restaurang och jag, Magnus, har sett fram emot att äta björn länge. Hur det smakade? Det ska jag berätta mer om i morgon ?

Eftersom vi ligger lite efter med sömnen planerade vi en rätt tidig kväll. Men det blev lite festligheter ändå.

Annars är vi ganska stolta över att ha skapat ett nytt begrepp: ”Det är fräckt att vara präktig.” Det har blivit ett jäkla tjat om att vi skulle vara så präktiga. Alla journalister frågar om det.

Nog om det. Sov gott så ses vi i morgon.

Kram

Jessica , Magnus