Aftonbladet
Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet

Fames dagbok från Riga

Hej alla Aftonbladets läsare. Det har varit lite uppförsbacke i dag eftersom jag, Magnus, var lite trött efter gårdagen då jag var uppe ganska sent.

I dag var vi tvungna att gå upp vid åttasnåret för att hinna göra oss klara inför alla intervjuer under dagen. Som tur är har vi den stora förmånen att få hjälp med både kläder, smink och hår. Det var både utländsk och svensk press som vi skulle möta.

Det märks att intresset blivit lite större för oss även i utlandet. På dagen hann vi njuta lite av solen, nästan för första gången sedan vi kom och jag, Jessica, hann även gå en halvtimme i olika affärer.

Sedan ägnade vi hela dagen åt repetitioner på Olymic Skonto hallen i Riga.

I dag hade vi mycket mer energi och repeterade för första gången i våra scenkläder.

Vi var riktigt nöjda med våra egna prestationer och ska ha ännu mer energi på lördag.

På kvällen var det fest på svenska ambassaden i Riga. Vi uppträdde med två låtar, "Give me your love" och vår nya singel "Pop into your heart".

Det kändes som att publiken var med och det var riktigt roligt. Vi blev även intervjuade live av BBC.

De frågade om vi tror att vi kommer få poäng av Norge och vi sa att vi hoppas att vi kan stötta varandra i tävlingen som de goda grannar vi är.

Efter det åkte vi hem till hotellet, det fick bli en tidig kväll i kväll.

I morgon är en viktig dag, vi har generalrepetition på kvällen inför en nästan fullsatt hall, så nu gäller det att ladda. Vi vill inte göra Sverige besviket på lördag och då krävs det att vi sover!

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet