Om vi vore ett par...

Dede

NÖJE

Sångerskan Dede tål varken svartsjuka, slapphet eller swingersklubbar.

Vi har ju inte träffats sådär vansinnigt många gånger och nu ska du hem till mig på middag. Vilken skiva vill du ska snurra i min cd-spelare när du kommer till mig?

– Maxwells första skiva. Han är grym. En av mina favoritartister. Han är så jäkla cool. Har döpt min hund efter honom.

Jag har beslutat mig för att sluta träna och räknar med att gå upp 12 kilo de närmaste två månaderna. Det gör inte dig någonting, va?

– Jo. Verkligen. Det går fetbort. Jag är så himla mån om min kropp, det är viktigt att man äter rätt och motionerar. Det är osexigt att inte bry sig om sin kropp. Mina killar har alltid varit sportiga, så om du beslutar dig för att medvetet gå upp i vikt ligger du risigt till. Jag promenerar en eller två timmar per dag. Däremot är jag trött på att gå på gym.

Vad ska vi göra i helgen?

– Vi vaknar när vi vaknar. Jag gör frukost på sängen till dig. Sen sticker vi ut med en båt som vi har lånat av min kusin. Vi är ute i skärgården hela dagen och avslutar med en middag på Tvillingarnas, vid Djurgården i Stockholm. Där kan vi lägga till med båten. Efter det åker vi hem till mig och ser på video. Och sen får vi se vad som händer?

Om du vill känna dig sexig vad tar du på dig då?

– Ska vi åka båt och det är fint väder, så kör jag jeansshorts och ett linne. Casual. Jag klär mig efter varje enskilt tillfälle. Jag är inte tjejen som har högklackat på stranden direkt. Oftast jeans och t-shirts, men ibland, när jag går ut, då blir det flottare.

Jag är ganska svartsjuk av mig. Och om du nu ska ut och turnera så kräver jag att få åka med i turnébussen hela tiden. Det är okej va?

– Verkligen inte. Goodbye. Svartsjuka killar står jag inte ut med eftersom jag själv inte är svartsjuk. Det kan vara gulligt i små doser, men om du inte litar på mig och måste hänga efter mig hela tiden, då kan vi glömma det här.

Men kan du åtminstone lova mig att inte ha några manliga dansare på scen?

– Du är så långt borta från vem jag är. Jag är sur på dig. Hejdå!

Jag gillar inte dina kompisar. Är det ett problem?

– Du måste tycka om mina kompisar. Och det borde du också göra, för de är underbara. Du kan absolut inte ställa krav på mig, att jag till exempel inte får umgås med vissa personer. Du får inte tvinga mig in i en situation där jag måste välja.

Vad hittar jag på ditt nattduksbord?

– Olika bilder på min familj, en remotecontrol till min säng, som man kan hissa upp och ner, en klocka och slutligen en bok, ”Relationsakuten” av Dr. Phil – den är bra för alla människor, även om man inte lever i en relation.

Hur lång tid tar det innan jag får följa med dig till sängen?

– Det beror på? det är så olika. Ibland har jag väntat ända upp till fem månader.

Fem månader? Vad snackar du om?

– Jag vet, det är lite för länge. Men man måste avgöra från fall till fall. Det måste kännas helt och hållet rätt för alla parter.

En vecka efter vår första natt tillsammans, föreslår jag att vi ska gå på swingers-klubb. Hur reagerar du?

– Då kommer jag att be dig packa dina saker. Vill inte träffa dig mer.

Ska vi flytta ihop?

– Inte om du håller på som du gör. Swingersklubbar och svartsjuka. Men annars, om vi har gått igenom en testperiod, så är det klart att vi flyttar ihop. Jag är en seriös tjej.

När jag hälsar på dig på ditt jobb på Spy Bar, där du är värdinna, föreslår jag en snabbis på toan. Tackar du ja?

– Inte när jag jobbar. Jag spelar ju! Dessutom skulle jag inte vilja ha sex på Spy Bar. Vill inte sätta mig i den situationen. Min chef är där. Herregud!

Jag kommer hem efter en blöt vända på stan och somnar i sängen med kläderna på. Klär du av mig och borstar mina tänder?

– Klär av dig, det gör jag. Men jag klarar nog inte av att borsta dina tänder.

Kommer du att prata mycket om dina ex-pojkvänner?

– Det beror lite på. Gillar inte att prata gamla relationer. Det är bara jobbigt. Man ska inte rota i gammalt skit. Men samtidigt kan man inte bortse från gamla förhållanden. Kommer det upp, så kommer det upp.

Jag vet att det är vår ett-årsdag, men jag och grabbarna tänkte gå på fotboll. Är det okej?

– Om jag får följa med!

Mina erotiska magasin, då, måste de slängas nu när vi är ihop?

– Dem har du redan slängt. Du behöver inte dem!

Filip Hammar