Big Brother-Malin sexigast i Sverige

1 av 2 | Foto: slitz
lättklädd Malin Gudmundsson utses i kväll till Sveriges sexigaste kvinna av tidningen Slitz. I tidningen poserar hon i baddräkt.
NÖJE

"Big Brother"-stjärna och Sveriges svar på Jennifer Lopez.

Nu utses modellen Malin Gudmundsson till sexigast i Sverige.

- Jag tycker att det passar mig, säger hon.

Den 18-åriga Stockholmstjejen Malin Gudmundsson är mer känd som "Sveriges svar på Jennifer Lopez".

På senare tid har hon vunnit svenska Miss Hawaiian Tropic, deltagit i skandalsåpan "Big Brother" och blev nyligen även baddräktskungen Panos nya affischnamn.

Och nu får Malin Gudmundssons modellkarriär ytterligare draghjälp. Aftonbladet kan i dag berätta att hon redan i kväll utses till "Sveriges sexigaste kvinna" av tidningen Slitz.

- Det känns fantastiskt. Jag är en helt vanlig tjej med ett vackert utseende, men varken för vulgär eller för vanlig, säger Malin som direkt tackade ja när erbjudandet kom.

Poserar i baddräkt

Därefter bar det raskt av till Thailand för att göra tidningens modelljobb. På bilderna poserar Malin utmanande i baddräkt och bikini.

- Jag tycker att bilderna verkligen blev jättefina, och det känns som om jag varken visar för mycket eller för lite, säger hon.

"Det är jättekul"

I kväll firas Malin Gudmundsson på en stor kändisfest i regi av festfixaren Christos. På en Stockholmskrog redovisas också namnen på de andra 99 kvinnor som har hamnat på tidningens lista över Sveriges 100 sexigaste kvinnor.

Malin Gudmundsson säger att hon känner sig stolt över att bli utsedd till "Sveriges sexigaste".

- Det är jättekul. Jag tror också att det här kan hjälpa mig att vara som en proffsmodell.

Daniel Nyhlén