Tjejer - sätt färg på sommaren

1 av 2 | Foto: GETTY IMAGES
NÖJE

Modell:

> Frossa i 60-talsnostalgi och lyx. Bär en liten bikini med trekants-bh som ger urringning. Trekanterna ska vara små och ovadderade. Andas ut, det ska inte vara värsta lyftet, utan guppa naturligt i år. Bikinibyxorna ska också vara små och lågt skurna med knyt i sidan eller andra glammiga detaljer som pärlor och guldspännen.

Färg:

> Det turkosa knalliga dominerar i butikerna nu, de blåa tonerna lyfter fram din solbränna, även om den är blygsam. Färgerna i sommar är antingen sprakande eller söta. Givet är att plaggen ska ha en något solblekt look, det ska se ut som att du redan varit på stranden väldigt, väldigt länge.

Mönster:

> Snyggast är badkläderna med handsydda broderier och tropiska hawaiimönster. Mönster är en stor trend. Om det så är randigt, blommigt, armémönstrat eller bara bandkantat. Det är fritt fram att kombinera udda topp och underdel. Enfärgat är ovanligare, såvida det inte är finns detaljer i sidorna eller liknande.

Accessoarer:

> Flip-flops är sommarens sko både på stranden och i innerstan. Strandliv är annars ett helhetskoncept. Förutom badkläderna ska du också ha badväskan, solglasögonen - och i år eventuellt även en klädsamt sliten stråhatt.