Här njuter "Fortet"- paret vid poolen på franska lyxhotellet

1 av 3 | Foto: MATTIAS CARLSSON
Hans Fahlén och hustrun Kristin Kaspersen-Fahlén kopplar av mellan inspelningarna av TV4:s "Fortet". Kristin är gravid i fjärde månaden - i februari nästa år väntas barnet komma.
NÖJE

CHÂTEILLON-PLAGE

Tv-stjärnan Kristin Kaspersen är gravid.

Nu njuter hon och maken Hans Fahlén av sol och bad på sitt lyxhotell i Frankrike.

- Vi mår jättebra, säger de blivande föräldrarna.

Hans Fahlén, 39, och Kristin Kaspersen, 33, är Sveriges just nu hetaste kändispar. Som programledare för TV4:s "Fortet" befinner sig paret på franska Atlantkusten.

- Vi tvekade aldrig att tacka ja, och det känns kanonkul att vara här. Men nu vi vill fokusera på jobbet med "Fortet", säger Kristin Kaspersen.

Kärleksparet har hårda arbetsdagar framför sig. Hans och Kristin går upp redan vid femtiden på morgonen och kommer inte tillbaka till fastlandet förrän sent på kvällen.

- De har ett jättestressat schema, och när Hans och Kristin är lediga måste de få koppla av, säger projektledaren Åsa Sjöberg.

"Jättelyckliga"

Paret bor på lyxhotellets Les 3 Iles. Häromkvällen njöt de av solen vid hotellets pool. De skojade med inspelningsteamet och diskuterade veckans prövningar på "Fortet".

På bilderna här bredvid ser man tydligt att Kristin är gravid i fjärde månaden. I februari nästa år väntar hon sitt första barn med Hans.

- De ser fram emot det här enormt mycket. Hans och Kristin är jättelyckliga, berättar en person i parets vänkrets.

Daniel Nyhlén