Charlotte Nilsson viker ut sig – igen

”Det här var kanske den sista chansen att göra det”

1 av 2 | Foto: ANTOINE VERGAS/MAGAZINE CAFÉ
VISSTE INTE ATT HON VAR MED BARN Charlotte Nilsson, som gifte med sig Nicola Ingrosso i lördag, viker ut sig i det kommande numret av magasinet Café. Gravida Charlotte var med barn redan när bilderna togs men det visste hon inte om då. Det är andra gången hon slänger kläderna för Café – förra tillfället var 1999 när magasinet utsåg henne till Sveriges sexigaste kvinna.
NÖJE

Nygift och på smekmånad – då passar gravida Charlotte Nilsson på att chocka.

Hon viker ut sig.

Igen.

– Jag tycker bilderna är jättefina. Det tycker Nicola också, säger sångerskan.

Utan en tråd på kroppen poserar Charlotte Nilsson på omslaget till det nya numret av Magazine Café. Hon är själv helnöjd med bilderna men också beredd på kritik.

– Det finns säkert någon som börjar skrika för det här, säger hon till Aftonbladet.

”Förlegad debatt”

– Men jag tycker faktiskt att hela feministdiskussionen är förlegad. Borde de inte ha vant sig snart? Jag har ju gjort det här förut, det är väl inte så märkvärdigt?

Förra gången hon vek ut sig i Café var när magasinet utsåg henne till Sveriges sexigaste kvinna 1999. De utmanande bilderna retade då gallfeber på många och satte igång en vild debatt. Själv tycker Charlotte Nilsson att både årets bilder och de från 1999 är ”jättefina”.

Hon var redan gravid när bilderna togs – barnet är beräknat att födas lagom till jul – men hon hade inte hunnit upptäcka det ännu.

– Det är ännu en anledning att ta bilderna, tycker jag. Jag vet ju faktiskt inte hur min kropp kommer att se ut när jag fött barn. Det här var kanske sista chansen, säger Charlotte Nilsson.

Fotografen lockade

Dessutom lockade fotografen – Antoine Verglas i New York plåtar till vardags supermodeller.

– Jag kände att jag inte kunde tacka nej till erbjudandet att få jobba med en av världens absolut bästa fotografer, säger hon.

– Och han var så otroligt rutinerad och proffsig att bara det var en upplevelse i sig. Det var en helt annan stämning i hans studio än jag varit med om tidigare.

Nyblivne maken Nicola Ingrosso – paret gifte sig i lördags – var också med i studion.

”Vi är överens”

– Vi pratade igenom det här innan jag bestämde mig och vi är helt överens. Han tycker att bilderna är lika fina som jag gör, säger Charlotte Nilsson.

Men hon sticker inte under stol med att hon vill ha uppmärksamheten också.

– Jag har en ny singel på gång och tänkte att det här kunde vara ett bra tillfälle att vara med i Café, säger hon.

På smekmånad

När Aftonbladet pratar med henne befinner hon och Nicola Ingrosso sig på flygplatsen i London där de ska byta plan. Sedan bär det av till paradisön Mauritius för två veckors smekmånad.

– Vi ska sola och bada och bara koppla av. Vi har jobbat som galningar båda två före bröllopet, säger den lyckliga bruden.

– Det ska bli så otroligt skönt att få semester nu och tid över åt varandra.

Har fotograferats lättklädd tidigare

Tidigare

Annika Johansson