Jolie bryter med pappa Jon Voight

”Jag ser oss inte längre som far och dotter”

1 av 2 | Foto: getty images
Angelina Jolie vill inte längre ha någon kontakt med sin pappa.
NÖJE

Angelina Jolie spelade mot sin far, den världsberömde skådespelaren Jon Voight, i ”Tomb Raider”. De två verkade ha hittat tillbaka till varandra.

Nu deklarerar stjärnan att hon inte vill ha med sin pappa att göra.

Det har varit mycket skriverier om Jolie det senaste året. Hon avslutade dramatiskt sitt förhållande med Billy Bob Thornton i samma veva som hon adopterade en liten pojke från Kambodja. I tv och tidningar har hon sagt att hon inte haft sex på över ett år och att lille Maddox numera är det enda som betyder något.

Nu kommer den nya skrällen. Angelina har vänt sin far ryggen.

”Mentala problem”

Jolie och fadern spelade mot varandra i "Tomb Raider", vilket förde de två närmre varandra.

– Vi tycktes förstå varandra och det var roligt, men efteråt gick han tillbaka till att vara dömande mot mig, sa Jolie efter inspelningen.

Sedan fortsatte spydigheterna hagla. I en tv-intervju förra året sa Voight att dottern borde söka hjälp för "allvarliga mentala problem".

När Jolie skulle åka på ett FN-uppdrag följde pappan med till flygplatsen, alla bråk till trots.

– Han gav mig ett brev i bilen och sa "det här är min sanning och den förändras inte". Jag var ovetande om vad han skrivit och sa ”det är underbart, jag älskar dig, vi ses senare".

– Sedan öppnade jag brevet. Han hade skrivit att jag var en dålig person. Jag var upprörd och tänkte på 100 svar och så beslutade jag att jag inte värderar hans åsikter och då var det okej.

Nu har hon totalt brutit med pappan och de har inte haft kontakt på flera månader.

– Jag ser oss inte längre som far och dotter, säger hon enligt smh.com.

Karin Schmidt