Malin besökt – av en ande

”Vi blev tvungna att stoppa inspelningen”

NÖJE

Malin Berghagen nya program ”Andarnas makt” handlar om övernaturliga fenomen.

Men inspelningarna fick stoppas – efter ett oväntat besök i studion:

– Ett spöke smekte Malin på kinden, berättar TV4-kollegan Josefin Crafoord.

BESÖK FRÅN ANDRA SIDAN UNDER NYA PROGRAMMET Inspelningarna av Malin Berghagens program ”Andarnas makt” har avbrytits. Det var efter att ett medium i programmet sett ett spöke som stod bredvid Malin och smekte henne på kinden.

I går kväll visade TV4 en trailer för programmet ”Andarnas makt”. Efter det korta inslaget berättade hallåan Josefin Crafoord att inspelningen har avbrutits:

– Mediet fick se ett spöke som stod bredvid Malin och smekte henne på kinden.

Programledaren Malin Berghagen-Nilsson bekräftar också att man fick lägga ner arbetet i studion på Nordisk Film i måndags.

– Ja, det stämmer. Vi var tvungna att stoppa inspelningen eftersom vårt medium kände väldigt tydligt att jag hade fått besök.

”En ande på besök”

Och inte bara mediet kände av den oväntade gästen – den gjorde ett starkt intryck även på Malin Berghagen-Nilsson.

– Absolut, det råder ingen tvekan! Vi hade en ande på besök, säger hon.

– Det var verkligen en häftig upplevelse.

Vet vem anden var

Malin Berghagen-Nilsson tror till och med att hon vet vem besökaren skulle kunna vara, men vill inte gå in närmare på några detaljer ännu.

– Jag har fått uppgifter och information av mediet som anden gav henne. Jag är fortfarande i Stockholm men när jag kommer hem till Järvsö ska jag kolla lite saker och se om min teori stämmer, säger Malin Berghagen-Nilsson.

Hon tillägger:

– Det var i alla fall en snäll ande. Fast det är alla andar egentligen.

Övernaturligt

Enligt Malin Berghagen-Nilsson har inspelningarna av ”Andarnas makt” – som bygger på en serie danska reportage där medier tillsammans med ett tv-team besöker platser där olika övernaturliga fenomen inträffat – annars fungerat utan några problem.

– Att vi skulle få besök hade jag inte riktigt räknat med. Fast jobbar man med så duktiga medier är det klart att man får lite pirr i magen av att tänka på allt som de kan se, säger Malin Berghagen-Nilsson.

”Det finns andar”

Hon har tidigare berättat för Aftonbladet om sitt stora intresse för övernaturliga fenomen – något som hon själv upplevt vid flera tillfällen.

På frågan om hon trodde på spöken svarade hon då:

– Jag tror det finns andar som har svårt att gå över till andra sidan.

Annika Johansson