”Vi bryter helt med familjen”

Charlotte Nilsson och Nicola Ingrosso talar ut om det stora släktbråket

1 av 2 | Foto: HANNA TELEMAN
hemkomna från smekmånaden Höggravida Charlotte Nilsson och Nicola Ingrosso har just kommit hem från bröllopsresan till Maldiverna. Nu talar de ut om det stora bråket med övriga familjen Ingrosso. - Vi vill leva ett lugnt liv, men min familj ger oss problem varje dag, säger Nicola.
NÖJE

Familjen bojkottade deras bröllop och smutskastade bruden.

Nu bryter Nicola Ingrosso och Charlotte Nilsson helt med klanen Ingrosso.

- De har sagt så mycket skit. Nu räcker det, säger Nicola Ingrosso.

Drygt 120 vänner och släktingar samlades i Oscarskyrkan i Stockholm på deras bröllopsdag för snart tre veckor sedan.

Men platserna där brudgummens föräldrar, syskon och övriga familj skulle suttit gapade tomma.

Släkten Ingrosso valde att bojkotta bröllopet efter en infekterad härva av anklagelser mot brudparet.

- Det kändes " Det var tomt, säger Nicola Ingrosso, som tillsammans med Charlotte Nilsson nu bryter sin tystnad kring familjedramat.

Aftonbladet träffar paret som just är hemkommet från två veckors smekmånad på Maldiverna. De är brunbrända, utvilade och förväntansfulla inför födelsen av deras första barn som väntas i december.

Offentlig smutskastning

Men de blir mörka i blicken när de senaste veckornas skandalskriverier i veckopressen kommer på tal. Charlotte och Nicola är upprörda över hur Nicolas föräldrar och familj smutskastat dem offentligt.

- Jag förstår inte varför de vänder sig till skvallerpressen och inte till oss direkt. Men det säger ju allt om hur situationen är just nu.

- Vi vill leva ett lugnt liv, men min familj ger oss problem varje dag, säger Nicola.

Utmålas som dominant

Det är främst Charlotte Nilsson som hamnat i skottgluggen för familjen Ingrossos upprörda utspel. I veckopressartiklar utmålas hon som en manipulativ och dominant kvinna som håller sin make i strama tyglar.

- Min pappa sa i en artikel att vi bara gift oss för att få uppmärksamhet. Hur kan man säga så om sin son och hans hustru i en skvallertidning?

- Jag skäms över hela situationen och min familj. Det här handlar inte om en kulturkrock, så här gör man inte ens i Italien, säger Nicola.

Charlotte:

- Det enda det handlar om verkar vara att de själva vill synas och vara i fokus. Deras uttalanden bevisar att de varken känner mig eller Nicola.

- Jag känner mig inte som en del av den familjen. Jag har aldrig varit det, trots att jag och Nicola varit tillsammans i sju år.

Inget intresse för barnet

Under de senaste åren har de bara träffat Nicolas föräldrar vid några enstaka tillfällen. Och ännu har brudgummens föräldrar inte lyckönskat dem eller visat intresse för deras barn som är på väg.

- Det räcker nu. Vi klipper helt med familjen. De har ställt till med tillräckligt mycket skit, säger Nicola och Charlotte.

Än i dag har de inte fått någon förklaring till varför familjen vänt sig emot dem.

- Om jag vetat att jag gjort något stort fel hade det varit begripligt. Men nu vet jag att det inte är så. Vi har inte gjort något, säger Nicola.

"Tråkigt för båda parter"

Charlotte:

- De kommer aldrig att lyckas sabotera vårt förhållande. Vi är otroligt lyckliga. Allt det här har bara fört oss ännu närmare varandra och längre bort från dem.

Nicolas bror Emilio är den ende familjemedlem som Aftonbladet nådde i går.

Han säger:

- Det som hänt är mycket tråkigt för båda parter. Det kommer inte att gå någon vinnare ur den här familjetvisten - bara förlorare.

- Jag tycker det är synd att vissa ur familjen uttalat sig i tidningarna. Och det är dumt att säga saker om Nicolas fru, nu när de ska ha barn och allt. Men Nicola kommer alltid att vara min bror. Blod är tjockare än vatten.

Nicola:

- Om blod är tjockare än vatten går man på sin brors bröllop.

Tidigare:

Linda Hjertén, Dan Panas