Beyoncés heta video

Nu visar stjärnan nästan allt

1 av 2 | Foto: splash-bulls
tar av kläderna I nya videon till ”Baby boy” visar r´n´b-stjärnan Beyoncé Knowles nästan allt. – Framträdandena vi gör i videon är riktigt heta grejer, säger reggaestjärnan Sean Paul som gör en duett med Beyoncé.
NÖJE

NEW YORK

Beyoncé Knowles spelar på sex mer än någonsin.

I nya videon till "Baby Boy" visar r'n'b-stjärnan nästan allt.

Destiny"s Child-sångerskans soloäventyr fortsätter med en het video till kommande singeln "Baby Boy" - en duett med dancehall- och reggaestjärnan Sean Paul från Jamaica.

"Halvnakna kroppar"

Duettpartnern till förra hitsingeln "Crazy in love", påstådde pojkvännen Jay-Z, har all anledning att bli svartsjuk. Både Sean Paul och Beyoncé har en sexig utstrålning i videon.

- Det var en helt galen inspelning där jag råkade vara den här killen, och hon drömmer om mig med några andra tjejer omkring mig, berättar Sean Paul för MTV.

- Man ser inga ansikten, men man ser mig bland en massa halvnakna kroppar. De gnuggar sig mot mig, det är den vibben. Det är mörkt ljussatt, vi är i ett galet hus i Miami. Det har en massa olika rum - ett japanskt rum, ett gammaldags engelskt rum.

- Sedan dyker Beyoncé upp. Framträdandena vi gör i videon är riktigt heta grejor, säger Sean Paul.

Videon börjar visas i veckan och ska hjälpa "Baby Boy" att bli en lika stor hit som "Crazy in Love", som för åttonde veckan toppar USA:s singellista.

Uppträder på MTV-gala

I morgon framträder Beyoncé på MTV Video Music Awards i New York.

MTV hoppas också få dit legendaren Johnny Cash, vars video till "Hurt" är nominerad i sex klasser - trots att den inte spelats mer än en handfull gånger på ungdomskanalen.

Fredrik Virtanen