Bennifer gifter sig 14 september

”400 har fått hemliga inbjudningar”

NÖJE

Ben Affleck och Jennifer Lopez – ett av världens mest omskrivna kändispar - ska gifta sig den 14 september.

Uppgifter om bröllopet läckte ut på onsdagen.

Foto: AP
Älskar, älskar inte... Turerna runt Afflecks och Lopez bröllop har varit många. Nu säger kändisparets vänner att Bennifer ska gifta sig den 14 september i Santa Barbara.

Nyhetsbyrån Reuters uppger att vänner till paret, som inte namnges, säger till de amerikanska tidningarna Us Weekly magazine och New York Daily News att bröllopet ska äga rum i närheten av Santa Barbara i Kalifornien på den amerikanska västkusten.

Representanter för Bennifer, som kändisparet kallas i media, kunde inte nås för en kommentar och enligt Daily News har deras agenter avböjt att kommentera uppgifterna.

Gifter sig på en ”vingård”

Ben Affleck, 31, och Jennifer Lopez, 33, är förlovade, men turerna runt paret har varit många den senaste tiden. Rapporter i media om skådespelaren Afflecks besök på en strippklubb fick sångerskan/skådespelerskan Lopez att gå i taket. Det förväntade bröllopet såg ut att utebli – men Lopez ska ha förlåtit Affleck.

Lopez har varit gift två gånger tidigare. För Affleck blir det debut.

Enligt Us Weekly är det hemligt exakt var bröllopet ska äga rum, men en källa nära paret säger att det ska hållas på en ”vingård”.

400 gäster uppges ha mottagit inbjudan via telefon förra veckan och detaljer om vigseln ska ges fyra dagar innan bröllopet.

Tidigare artiklar

Nicklas Hermansson