”Michael var en superälskare”

Ny biografi avslöjar allt om Presleys och Jacksons äktenskap

NÖJE

I en biografi om Michael Jackson avslöjas nu allt om ”popkungens” äktenskap med ”rockkungen” Elvis dotter Lisa Marie Presley. Till och med sexlivet synas.

Foto: ap
Lisa Marie Presley och Michael Jackson då det begav sig.

Journalisten J. Tandy Taraborelli har skrivit en biografi om Michael Jacksons liv och leverne och i den avhandlas förhållandet mellan popstjärnan och Lisa Marie Presley. Tarborelli har pratat med Lisa Marie Presley själv och hennes vänner, som berättar om stjärnparets sexliv.

– Michael var tydligen väldigt het i sängen. Lisa sa att han var otrolig och hon vet ju vad hon pratar om, säger hennes väninna Monica Pastelle enligt norska tidningen VG.

Fick inte se hans kropp

Enligt vännerna var Presley hänförd av sexet, trots att det skedde i mörker.

– Första gången gick hon upp för att tända lyset. Då rusade han ur sängen och in i badrummet så hon inte skulle se hans kropp. Han kom tillbaka 20 minuter senare, med smink i ansiktet och morgonrock på, berättar Pastelle.

Så kom frieriet – på telefon.

– Om jag frågar dig om du vill gifta dig med mig, skulle du göra det då, ska Michael ha frågat.

Presley svarade ja och de två gifte sig hemligt i Dominikanska republiken 1994.

– Jag älskade honom, jag ville hjälpa honom och jag kände att jag kunde klara det, säger Lisa Marie om hennes dåvarande tankar.

Ultimatum

Hon berättar också att hon tyckte att Michael i för stor grad tog på sig rollen som offer, han tyckte väldigt synd om sig själv.

Michael å sin sida ville hemskt gärna att Lisa Marie skulle föda hans barn. Presley tyckte inte att det var världens bästa idé. Hon hade två barn sedan tidigare och kände att äktenskapet inte fungerade. Så Michael gick vidare med sin förfrågan. Han avtalade med sjuksköterskan Debbie Rowe att hon skulle föda honom ett barn och ställde samtidigt ett ultimatum till Lisa.

– Det är toppen, låt henne göra det, ska Lisa ha svarat 1995.

Året därpå var de officiellt skilda och Jackson gifte sig med Debbie Rowe.

aftonbladet.se