"Det känns tomt och ensamt"

Systrarna Andréasson tvingades gå skilda vägar

NÖJE

Torsdagens program innebar både sorg och glädje för systrarna Andréasson. Theresa gick vidare och Carolina slogs ut.

– Det känns tomt och ensamt, sa Carolina.

Foto: strix
Systrarna Theresa och Carolina Andréasson tvingades gå skillda vägar efter uttagningen. – Helt plötsligt fick jag chockbeskedet, sa Carolina efter att ha slagits ut.

I torsdagens avsnitt valdes de 32 sökande ut som gör upp på Intiman om de 24 åtråvärda platserna på Fame Factory. Mycket glädje och besvikelse alltså. För två av de sökande, systrarna Theresa och Carolina Andréasson, blev det blandade känslor eftersom Theresa gick vidare och Carolina slogs ut.

– Jag är ganska förvånad att jag åkte ut faktiskt, för jag har haft sån bra respons från alla sökande och från juryn hela veckan. Och så plötsligt fick jag chockbeskedet.

– Sen så ropades min systers nummer upp och det kändes väldigt tomt och ensamt, fast jag vill vara glad för hennes skull, sa Carolina.

Theresa försökte trösta sin syster efter uttagningen.

– Vet du vad, du är för duktig för den här skolan, du är för bra, det måste vara det, försäkrade Theresa.

Carolina hade sin egen teori om varför hon åkte ut.

– Jag känner nog att Bert inte tycker om mig så mycket, jag är nog inte bilden av vad han vill ha. Men jag tänker inte gå och svärma runt honom bara för att han är Bert karlsson, sa Carolina innan hon lämnade de andra sökande.

"Jag blev helt paff"

För andra sökande blev dagen ett stort steg på vägen till en plats på Fame Factory. Johan Östberg kunde nästan inte fatta att han var en av de 32 som gör upp på Intiman på lördag.

– Det kändes konstigt när de läste upp mitt namn, jag blev helt paff, jag var helt ställd. Det kändes helt underbart, sa Johan.

Den sista att kallas upp på scenen som en av de som gått vidare blev Katja Ottosson, som inte alls trott på sig själv inför sista uttagningen.

– Jag var så säker på att jag skulle få åka hem, för jag var helt värdelös sångmässigt i dag, men tydligen så såg dom igenom det, jag fattar ingenting, Katja som nu får fokusera på den avslutande uttagningen.

Här är alla 32 som gick vidare till audition-finalen på Intiman

Stefan Tyrving