"Alla vi tycker om henne"

Eleverna gladdes åt Elenas återkomst – Solfors var tveksam

1 av 2 | Foto: strix
Elena Ermanova välkomnades av Sabina.
NÖJE

Det blev Elena Ermanova som tog de 24:e platsen på skolan, till glädje för många av eleverna.

– Det är jätteroligt att hon kom, alla vi tycker om henne, sa Sabina Baltzar Roth.

I torsdagens avsnitt fylldes luckan efter Ina Wroldsen som tidigare valde att inte vara med i programmet. Det blev inte helt oväntat en av Berts favoriter, Elena Ermanova.

– Det känns jättekul att vara tillbaka. jag är fortfarande lite chockad, men jag är jätteglad, sa Elena som genast välkomnades av sina nya skolkamrater.

– Det är jätteroligt att hon kom, alla tycker om henne för vi lärde känna henne under Stockholms-veckan och det är en underbar tjej, sa Sabina Baltzar Roth.

Även Maja Gullstrand försäkrade Elena att hon var välkommen.

– Du passar så bra in bland alla. Alla önskade att det var du som skulle komma. Du behöver inte vara nervös, försäkrade Maja.

"Ingen kommer att välja Elena"

Alla var dock inte helt nöjda med att det blev Elena som fick chansen. Micke Solfors berättade för rektor Grahn hur han kände.

– Det känns inte helt ok för det var oerhört många begåvade unga människor som sökte under audition i somras, och jag tycker inte att hon tillhör toppskiktet. Däremot så råder det inget tvivel om att hon har utstrålning och är söt. Men hon ligger inte på samma nivå som de andra sökande när det gäller musikalitet, sa Micke Solfors som även oroade sig för hur hon skulle klara samarbetet med de andra eleverna.

– Till exempel när de andra deltagarna frivilligt ska välja vem som ska sjunga kör. Jag tror inte att någon kommer att välja Elena, sådana mentala saker kan också vara svårt sa Micke Solfors.

"Det är upp till henne"

Bert var dock helt säker på att han hade valt rätt.

– Det blev Elena av det skälet att hon hade störst karisma. Sången var ju väldigt svag under audition, men det berodde tydligen på att hon fick sjunga på ett helt nytt sätt som hon aldrig gjort förut. Nu får vi ge henne chansen att bli säkrare på det sätt som hon är van vid, så får vi se om hon klarar sig, det är upp till henne, sa Bert.

Detta hände också i programmet

Stefan Tyrving

ARTIKELN HANDLAR OM