”Jag är naken nu”

Farmen-Jan chattade naken med Aftonbladets läsare

NÖJE

Farmens egen naturist Jan O Jansson chattade med Aftonbladets läsare och berättade om livet på Farmen, vem han tyckte sämst om och att han helst skulle gå naken jämt. Läs hela chattet här:

Jan O Jansson i Farmen

Fäbodjäntan25 säger: Hej! Hur går det med farmen??

Jan O Jansson säger: Jag kan inte avslöja så mycket om vem som vinner och så. Men programmet blir bättre och bättre. De som tycker det varit för segt nu ska börja kolla igen. Nästa vecka och framåt kommer det att hända grejer.

danne26 säger: Hej Janne! Vad är ditt bästa argument för varför man ska bli naturist? Och vad är anledningen till att du blev det?

Jan O Jansson säger: Kläder är egentligen onödigt. Kläder behövs inte så länge temperaturen tillåter. Tyvärr måste vi ha kläder i Sverige på vintern pga temperaturen. Annars skulle jag helst vara naken jämt. För mig är naturismen ett sätt att leva i harmoni med naturen.

Dismonia säger: Skulle vilja veta om man har en annan syn på sex/sexualiteten om man är nudist, om det har ngt samband ?

Jan O Jansson säger: Naturism och sex har inget samband. Vi är helt normala människor med olika sexualdrivft. Jag är naturist men det utesluter inte att jag också älskar kvinnor och sex.

säger: Hej!

Hur var det att vara på farmen med din livsfilosofi? Hur fungerade det med dom övriga deltagarna. För övrigt tycker jag att du verkar vara helskön, verkar ta det lite som det kommer och glad till sinnet.

Ha det gott

Jan O Jansson säger: Tack. Skönt att höra att man blir uppskattad. Farmen är som paradiset. Och i paradiset behövs inga kläder.

Mattis säger: Tjena! Menade du verkligen allvar med uttalandet i samband med förra veckans tvekamp mellan Veronika och Isabell? Det med att du troligtvis hade större chans på Veronika. Jag höll på att trilla av stolen i alla fall...

Jan O Jansson säger: Skratt :-)... Ja, min bedömning var sådan just då.

Rulle säger: Hejsan...

...Är det inte pinsamt att springa runt naken i tv??

Jan O Jansson säger: För mig är inte nakenhet något skamligt det är det mest naturliga tillståndet. Jag tänker inte på om jag är naken eller har kläder. Jag är naken när jag tycker att det är skönt. Jag sitter naken just nu. Och hade detta sänds i bild hade jag ändå suttit naken.

Micke säger: Hej vad gör du på dagarna?

Jan O Jansson säger: jag njuter av livet varje stund jag får uppleva här på jorden tycker jag är fantastisk. Jag försöker att göra roliga saker. Arbete är nåt nödvändiogt ont. Jag försöker därför hitta roliga arbeten som ger nåt speciellt. Jag tycker mycket om att prata och har varit föreläsare åt olika företag. Tycker dessutom om att skriva.

ove säger: Hade du sex på farmen??

Jan O Jansson säger: Att vara utan sex en längre tid är en omöjlighet. Könsdriften är en gåva och sex är något naturligt och mycket vackert.

Ulrika säger: Tycker du att man oavsett kropps-storlek kan vara naturist?

Jan O Jansson säger: Absolut. Absolut. Att vara naken och naturist har inte med kroppsfixering att göra. Inom naturiströrelsen har vi många som är kraftiga. Jag känner en del som är riktigt feta. Jag känner också kvinnor som knappt har några bröst och såna som har funktionshinder. Vi accepterar ALLA.

Alla kan komma till naturiströrelsen.

SOFIE säger: NÄR BÖRJADE DU DIN "NATURIST- KARRIÄR"?

Jan O Jansson säger: Jag har varit organiserad naturist i 25 år. Alltså medlem i en förening. Men jag blev nakenbadare redan som liten för jag hade inga badbyxor.

Mamma mia säger: Har du sökt till några andra dokusåpor?

Jan O Jansson säger: Ja, jag har sökt till Robinson och jag var bland de 60 personer som kom till Bosön år 2001. Där var det sista uttagningen under 2 dagar. Men då kom jag tyvärr inte med.

PetterB säger: Var Gottfried lika illa omtyckt som han framställs i TV?

Jan O Jansson säger: Gottfried var sämre omtyckt än vad som framställs. Bilden är i stort sätt förskönad. Jag tyckte inte illa om Gottfried, han hade ett hjärta men det var svårt att finna detta. Jag försökte. De flesta hade väldigt svårt att förstå sig på honom. han hade ingen humor, man upplevde honom som asocial. Svårt att umgås med människor.

SmilePirate säger: varför börjar du sjunga när andra börjar prata i mun på varandra?

Jan O Jansson säger: Jag ville lätta upp stämningen. Tycker bäst om när människor är glada. Glädje är livsgivande. Att skälla på varandra är destruktivt.

Hannah Gbg säger: Hej Janne, jag tycker du skulle se bra ut i helskägg. SKulel du kunan tänka dig att anlägga helskägg ?

Jan O Jansson säger: Vissa tycker att jag ska ha helskägg. Flera kvinnor i min omgivning både kända och för mig okända, på krogen till exempel, tycker att jag ska ha skägg. Men Veronica i Farmen sa "Ta bort skägget, du ser så gammal ut". Så nu vet jag varken ut eller in.

Yvonne säger: var det hembränt som ni drack på farmen???

Jan O Jansson säger: Inte det jag drack. Jag drack nån mycket svag sprit. Tror att jag fick köpsprit som var utspädd med vatten för att vi inte skulle bli så fulla. Veronica jag och Boris var uppe och arbetade. Vad de andra gjorde vet jag inte. Det bryr jag mig inte om, jag var nöjd med att jobba själv.

kicki säger: du verkar vara lite grinig och stöddig på farmen vad kan du egentligen om en lantgård?

Jan O Jansson säger: Jag tycker inte att jag är grinig och stöddig. Jag är en mycket glad person. Jag kan inte speciellt mycket om lantbruk och har inga ambitioner att lära mig.

sara säger: Vad fick dig att söka till Farmen?

Jan O Jansson säger: Jag är en mycket fåfäng person som tycker om att synas. Att vara med i en dokusåpa var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag fick prova på att leva i ett kollektiv med andra människor och se hur de fungerade i grupp.

Danne säger: Går du alltid naken?

Även på stan`?

Jan O Jansson säger: Nej, man får inte gå naken på stan. Gör jag det kommer säkert polisen. Men om det skulle vara tillåtet skulle jag gärna gå naken många gånger.

Gyllis säger: vem tycker du minst om i Farmen ?

Jan O Jansson säger: Lena. Man kan väl säga att hon var ormen (läs satan) i paradiset. Inte min typ av människa.

Anders säger: Nämn tre bra saker med farmen?

Jan O Jansson säger: Kollektivboendet, se hur människor fungerar i såna här förhållanden och naturligtvis en upplevelse långt utöver det vanliga.

asdf säger: Har ditt liv förändrats efter livet på Farmen?

Jan O Jansson säger: Nej, inte nämnvärt. Hoppas att det inte förändrar mig på nåt sätt. Men alltfler kännier igen mig idag. Folk kommer fram till mig på gatan och säger att jag är bra på Farmen. På krogen kommer det fram och klagar på min nakenhet. Och eftersom jag tycker mycket om kvinnor kommer det flera fram till mig idag än vad det gjorde tidigare.

Jan O Jansson säger: Nakenhet är det mest naturliga tillståndet. Jag skulle aldrig få för mig att tvinga nån annat att vara naken. Men jag kan lova att det är underbart när man kommit så långt att man känner sig bekväm i sin nakenhet. Hejdå och titta på hela serien. Programmet är inte slut förrän sista dagen!

ARTIKELN HANDLAR OM