30 sekunder om...

musikaliska orgasmer

NÖJE

Hittills har det funnits artister som man verkligen har gillat och så har det funnits artister som inte direkt har gett en någon musikalisk orgasm. (Dannii Minogue, Da Buzz och allt som kommer ut från "Fame Factory", för att ge några exempel.) Men nu håller det på att bli ändring på det. Nu kan allt bli stimulerande.

Lösningen heter "Audi-Oh", kostar cirka 750 spänn och är inte större än en personsökare. Det är en enhet med en liten vibrator som reagerar på ljud utifrån och vibrerar i takt med dem. Du kan även koppla den till en mp3-spelare eller en cd-freestyle. Sedan lägger du bara vibratorn på - eller kanske helst i - det ställe på kroppen där du vill ha den.

Du fattar. Vilket oljud du än har i bakgrunden så är det bara att sätta på mojängen och låta den lilla rackaren göra livet till en fest. Ge dig hän i takt med Aguilera, släpp loss 50 Cent in da butt eller ge en skön touch till tråkiga mötesdeltagare och monotona föreläsare. Plugga bara in Audi-Oh och brassa på. Bla, bla, bla har aldrig känts så bra.

Man kan alltid lita på teknikens under. Vill du ta del av det så surfa in på www.audi-oh.com.

Karolina Fjällborg