Kylie förföljs av en galning

Han har skickat över 700 brev till stjärnan

NÖJE

LONDON

Kylie Minouge förföljs av en galning.

Han har skickat mer än 700 brev till henne, varav flera hotfulla.

Polis utreder nu hoten.

Foto: AFTONBLADET BILD
POLISEN UTREDER HOTEN Kylie Minouge har levt i skräck under en längre period. Mannen som förföljer henne skickar ibland två brev om dagen till sångerskan. Flera av breven är mycket hotfulla.

Den australiensiska sångerskan har en längre tid levt med hoten. Nu har hon larmat polis efter att situationen blivit akut.

- Kylie är desperat, allt hon vill är att den här galningen ska fångas, sa en källa till The Sun i går kväll.

Tidningen skriver i dag om hoten mot Kylie Minouge. Först ska sångerskan inte blivit skrämd av breven och avfärdat dem. Men det stora antalet, i kombination med att brevskrivaren blivit allt mer aggressiv i tonen, har nu fått sångerskan att vända sig till polisen.

Kändismord

The Sun skriver i dag att den 35-åriga australiensiskan, som bor i London, blivit extra rädd efter hot och våld mot andra kända personer.

- Mordet på programledaren Jill Dando är ett av de fall som skrämt henne, säger en vän till sångerskan till The Sun.

Popstjärnan har polisanmält hoten. Enligt The Sun sökte hennes personliga managerteam i veckan upp polisen i Fulham för att göra en anmälan. De 700 breven har överlämnats till polisen. De tros alla ha sänts av samma man, och flertalet är poststämplade i samma område.

- Vi kan bekräfta att en anmälan om trakasserier gjorts av en kvinna boende i Chelsea, säger en talesman för polisen i Fulham till The Sun.

Två brev om dagen

Rättsmedicinska test ska göras på salivrester på frimärken och kuvert.

När det varit som värst har Kylie Minouge fått två brev om dagen. Enligt The Sun har hon de senaste månaderna haft livvakter vid sin sida vid offentliga uppträdanden.

Jennifer Wegerup