Sofia väntar sitt tredje barn i april

Tv-stjärnan: Det känns fantastiskt

1 av 2 | Foto: JAN DANIELSSON
GRAVID I FJÄRDE MÅNADEN I april blir det dubbel anledning för Sofia Wistam att fira. Inte nog med att det är stor final för "Fame Factory", då är även hennes tredje barn beräknat att nedkomma. "Det ska bli härligt med ett barn till", säger hon till Aftonbladet.
NÖJE

Tv-stjärnan Sofia Wistam är gravid i fjärde månaden.

Nu ska "Fame Factory"-drottningen bli mamma för tredje gången.

- Det var planerat och allt känns fantastiskt, säger hon.

Programledaren Sofia Wistam, 37, och hennes Magnus Wistam, 34, väntar tillökning. För Aftonbladet berättar hon nu för första gången om sin stora mammalycka.

- Det känns jättehärligt. För Magnus är det första gången och det känns fantastiskt att göra den här resan med honom. Det ska bli härligt att få ett barn till, säger hon.

Födseln är beräknad till i april nästa år.

Var planerad

Graviditeten var planerad och paret hade tidigt bestämt att de skulle skaffa barn tillsammans. Men Sofia och Magnus ville vänta tills efter bröllopet som ägde rum i somras.

- Ja, då ville jag festa och ha riktigt kul. Men efteråt, ja då sköt Magnus med skarp ammunition, om man nu säger så, skrattar Sofia.

Beskedet om att Sofia var gravid kom för några månader sedan på ett hotellrum i Halmstad. Där genomförde hon ett graviditetstest och till parets stora lycka blev det ett positivt resultat.

- Vi ville inte vänta allt för länge med att skaffa barn eftersom jag snart är 38 år. Men det ärmycket möjligt att vi skaffar fler barn om vi nu känner för det, säger hon.

Föder vid finalen

Sofia Wistam är en av våra mest kända programledare och har tidigare arbetat med populära produktioner som "Stadskampen", "På rymmen" och "När och fjärran".

I dag leder hon TV3:s stora satsning "Fame Factory" och åker till Skövde tre dagar i veckan där programmet spelas in.

- Jag ska föda ungefär när det är dags för den stora finalen, så vi får se hur det går, skrattar hon.

Sofia Wistam har sedan tidigare dottern Sindy, 3, med börsmäklaren Anders Rahm och sonen Kid, 11, med artisten Orup.

Daniel Nyhlén