...och så här låter några låtar från "Me against the music"

1 av 3
Kylie Minogues hit inspirerar"
NÖJE

Sex.

Lite mera sex.

Och så lite extra sex på det.

Aftonbladet har tjuvlyssnat på Britney Spears nya album.

"Me against the music"

Duetten med Madonna där de båda superstjärnorna båda varit med och skrivit. Pumpande danslåt och första singelsläppet. Osar sexig pondus av gammalt hederligt Madonna-märke.

"Breathe on me"

Stön, pulserande hjärtrytm och en produktion som för nästan alla tankar till Kylie Minogues "Can"t get you out of my head". Britney sjunger dubbeltydigt om känslor i kroppen hon inte kan förstå. Och alla förstår.

"Touch of my hand"

Här är det raka puckar. Vi snackar onani. Britney sjunger att hon tar på sig själv och att det inte är en synd. Låten blandar funkelement med en violinslinga som blir en effektiv krok.

"Showdown"

Pumpande hjärtpuls och en orientalisk melodislinga som låter som en nära släkting till Sertab Ereners vinnarlåt i schlager-EM. Klubbmusiken möter "Tusen och en natt". En raffinerad kombination - men vad säger de gamla fansen?

"Outrageous"

R Kellys bidrag till plattan kan närmast jämföras med ett telefonsexsamtal. Britney sjunger om att röra sin kropp, om trosorna och hur det känns i de sexiga jeansen. Låten görs om inför skivsläppet.

"Chaotic"

Låter mycket Prince, fast plastigare. Så mycket mer finns inte att säga.

"Toxic"

Renodlad klubbmusik som kryddas med vibrerande gitarrslingor som för tankarna till en panoramawesternfilm. Britney sjunger om karlar som är som gifta.