”Måste det vara så jävla mycket kärlek?”

Sara ville inte äta med de andra eleverna

1 av 2 | Foto: strix
Sara Löfgren hade ingen lust att sitta med de andra och äta.
NÖJE

I tisdagens program drog sig Sara Löfgren undan när alla skulle äta.

– Måste det vara så jävla mycket kärlek hela tiden, sa Sara till de andra.

I tisdagens avsnitt var det som vanligt dags för en gemensam middag för eleverna på Fame Factory. Stämningen var bra och komplimangerna haglade, men Sara Löfgren valde att dra sig undan och äta i en annan del av rummet.

– Det är för mycket ”love bombing”, det blir så kärleksfullt att man inte tror att det är sant. Känner man att man inte orkar med det är det ok att sätta sig en bit bort, sa Sara.

Kanonfantastisk stämning

Efter en liten stund slog sig Elin Hedberg ner bredvid "utbrytaren". Hon var också lite besvärad av den kollektiva lyckostämningen.

– I längden går det inte att hålla uppe en sån här kanonfantastisk stämning som vi haft nu. Det känns inte som att det är några grupperingar eller så, men just del här jättelyckodelen börjar nog svalna av lite, sa Elin som trots allt såg ut att trivas riktigt bra.

”Man kan väl vara lite vanlig”

Sara kom med ett förslag som hon sa högt till de på andra sidan rummet.

– Måste det vara så jävla mycket kärlek hela tiden? Kan vi inte alla ha en dag när vi hatar varandra en gång, bara för att testa?

Trots Saras lilla provokation rubbades inte den goda stämningen.

– Så fort någon plockar fram filen så måste man klappa händerna. Nu när man varit här ett tag så kan man väl vara lite vanlig. Men det kommer väl att lugna ner sig så småning om

Stefan Tyrving