”Jag och Sandra ska göra Stockholm osäkert”

Carola Szücs chattade med Fame Factory-fansen

NÖJE

I lördagens veckofinal åkte Carola Szücs ut. Nu svarade hon på läsarnas frågor om framtiden och de andra på skolan.

– Jag och Sandra ska tex göra Stockholm osäkert någon gång innan jul, berättade Carola.

Läs hela chattet nedan.

Foto: strix
Carola avslöjade att hon är otroligt kittlig under fötterna.

   Carola Szücs säger: Hej allihopa! Nu e jag här!

Jar Jar! säger: Vad lärde du dig av Monica?

   Carola Szücs säger: Hejsan, oj jag lärde mig massor. Mest av allt att man aldrig är fullärd och hur viktigt det är att sjunga upp :-)

carita säger: hur är stämningen inne på skolan? har fått intryck att det inte är så jättebra när inte kamrorna är på.

   Carola Szücs säger: Hej Carita, stämningen har blivit allt bättre mellan de flesta. Givetvis så kommer man bättre överens med vissa, och jag har träffat vänner för livet..

tobeboy säger: Du bode inte åkt ut du var ju bätre än calle. Hur käns det att åka ut?

   Carola Szücs säger: Åh tusen tack, det var snällt sagt. Jag blir jätteglad! Det känns såklart tråkigt att behöva lämna skolan, men jag är så tacksam för att jag överhuvudtaget fick komma hit från början.

cola säger: Kommer du att hålla kontakten med någon på FF?

   Carola Szücs säger: Absolut, flera stycken! Jag och Sandra ska tex göra Stockholm osäkert nån gång innan jul...

Tjatte säger: Hej Carola! Har du tänkt på att nr två upp i skjortärm alltid vinner?

   Carola Szücs säger: Hmmm klart att jag tänkt på det. Det stämmer väl i stort sett men inte alltid faktiskt. Sen har man ju lite odds emot sig som tjej. Men det är ingen mening att fundera över det. Tror att saker o ting händer av en anledning. Har börjar skriva egen musik vilket jag troligen inte skulle haft ro till om jag var kvar..

Famefactory säger: Hej, du sjunger jättebra. Vem är din idol ? :

   Carola Szücs säger: TUSEN TACK! Jag blir alldeles varm i själen o sitter här o bara ler! Jag har många idoler, bla Dolly Parton, Jessica Andrews, Carola med många fler

lottis säger: Tycker du verkar cool. Kommer inte på nån bra fråga så det blir en fånig. Skulle du fixa att bli killad under fötterna i fem minuter för en miljon?

   Carola Szücs säger: Wow TACK! Svaret: ABSOLUT INTE - jag är grymt kittlig och dessutom avskyr jag fötter...särskilt mina egna

lena säger: Hej Carola, konstigt att du åkte ut. Vem var du i Sikta mot stjärnorna?

   Carola Szücs säger: Tack, jag hade gärna varit kvar. Jag sjöng den gamla ballad-hiten "Take my breath away" med gruppen Berlin. Kommer du ihåg?? Top Gun..mmm..

säger: Om du skulle lägga av med ditt dansbandsstuk, dvs viftandet på höfterna det där kittet, skulle man orka se på dig när du uppträder, annars blir det bara tröttsamt... ett tips bara...

   Carola Szücs säger: Givetvis beror det på vilken typ av sång man framför. Nu har jag ju valt lite utmanande låtar och man gör ju liksom sitt bästa :-) MEN jag tar till mig ditt tips!

micke säger: Hej Carola, synd att du åkte ut. Bert är ju upprörd för rökningen. Vilka av deltagarna i FF röker? Röker du själv??

   Carola Szücs säger: Hej Micke. Tack! Jo jag förstår honom. Det är ju trots allt ohälsosamt. Sen tycker väl jag att var och en som är vuxen själv kan bestämma hur man vill leva sitt liv.. Jag röker förstås INTE

Mimmi säger: Hej Carola! Hur kändes det att åka ut, och vad gör du nu när du är hemma?

   Carola Szücs säger: Hej Mimmi! Det var förstås tråkigt för jag trivdes väldigt bra och har fått vänner för livet där. Jag skriver musik, försöker lära mig lira lite gitarr (kul!) och så jobbar jag på mitt gamla jobb två dagar i veckan.

mia säger: Varför gjorde du om extra låten till country?Orginalet är bättre.

   Carola Szücs säger: Hmm ja det är ju alltid svårt det där. Country ligger mig ju varmt om hjärtat och jag tycker att bandet gjorde en spännande version på en bra låt som kändes mer som jag.

Herrey! säger: Hur kan man vara så fin som du?

   Carola Szücs säger: Åhhh va gullig du är!! TACK! Jag är såklart inte bara gullig ha ha

jannice säger: hur var det att leva på skolan?

   Carola Szücs säger: Jättekul, tufft och en stor utmaning

anders säger: Vem tycker du ska vinna?

   Carola Szücs säger: Hmmm svår fråga det där. Jag tycker det finns fler kandidater, men jag håller nog faktiskt på Martin. Han är duktig, jordnära och ödmjuk

GORAN säger: Hej Carola! Jag är stolt över dig för du är så bra! Jag själv som artist blir glad när jag ser dig i tv-rutan. Du har en professionell inställning till musiken. Men jag visste inte att du gillade "country" musiken, vad anser du dig själv sjunga för stil? Nu undrar jag, vad kommer hända nu? Blir du Sveriges Carola Nr.2?

   Carola Szücs säger: Hejsan! Tusen tack! Jag försöker vara lite stolt över mig själv ibland också, men den största kritiken kommer från mig själv.. Jag har väl försökt göra lite country-influerade låtar i veckofinalerna, men skulle gärna gå åt ännu mer country-western hållet. Är på väg..hoppas att jag får möjlighet att visa det någon gång! Sveriges Carola2 - tyvärr inte. INGEN kan mäta sig med henne och jag försöker inte ens :-)

Burnside säger: Hej! Jag vet ej om det är sant men är Carl Martindahl en sån diva som han verkar vara på tv! Du är la skit cool! Synd att du åkte ut!

   Carola Szücs säger: Wow va cool du e - TACK! Hmmm Karl tror ju verkligen på sig själv och det är ju bra, men jag tror att han skulle må bra av lite mer ödmjukhet ändå. Det är ju faktiskt ni som bestämmer vår framtid som artister, eller hur!!

Snorran säger: Hej Carola! Vad gick du för linje på gymnasiet, och vad arbetar du som? Kramar

   Carola Szücs säger: Hejsan. Jag gick naturvetenskaplig linje i Kristianstad och har fram tills nu jobbat som produktchef på Ifö Sanitär. Jag har sagt upp mig och jpbbar nu som projektansvarig på samma företag två dagar i veckan. Resten blir MUSIK!!

kajsa säger: Hej carola. Du har sån fin utstrålning och röst. Vad har Du för planer för framtiden? Ska Du fortsätta samarbetet med Bert Karlsson?

   Carola Szücs säger: Hej Kajsa! Jag blir så glad för dina fina ord. Tack! Jag skulle så väldigt gärna vilja jobba mer med musik i framtiden. Jag har sååå många drömmar kvar. Att jag skulle få inspiration till eget material trodde jag inte för en månad sedan tex.. Om Bert vill vara med så jobbar jag gärna med honom.

säger: Har du nån "plan B" för din sångkarriär?

   Carola Szücs säger: Plan B...hmmm...jag kan ju säga att aldrig har mitt liv varit så fyllt med frågetecken som nu. Jag har gett upp karriär, pengar, bil lägenhet etc för en dröm, men det är konstigt för jag har aldrig varit så glad och obekymrad som nu trots allt. Följ era drömmar, är mitt råd!

issa säger: Måste få fråga, är det någon som har ett förhållande i fame factory?Du är stört skön, stå på dig!!!

   Carola Szücs säger: Tack Issa, vilket coolt namn!! Hmmm tycke har uppstått lite här o där, men mer vill jag inte säga. Det är ganska oskyldigt!!

GORAN säger: Skulle du kunna tänka dig att ställa upp i Melodifestivalen 2004 om du fick förfrågan`?

   Carola Szücs säger: ABSOLUT om jag fick rätt låt. Du vet så att det känns rätt i magen. Hade möjlighet att spela in en låt som skulle skickats in, men just då känndes det inte rätt för mig. Det hade varit riktigt KUL!!

   Carola Szücs säger: Nu är vår tid ute, tyvärr!! Jag har haft störtkul!! Och ETT STORT TACK till alla er som har tagit er tid för att "prata" med mig. Ni har gjort min dag och jag ska tänka på alla era fina ord när det känns motigt. Om någon vecka eller så kan vi träffas igen på min hemsida carola-szucs.com. Massor med goa KRAMAR! Carola

ARTIKELN HANDLAR OM