”Karl älskar sig själv”

Johan tröttnade på sin klasskompis

1 av 3 | Foto: strix
Karl är en av dem som det skrivs mest om i Fame Factory.
NÖJE

I torsdagens avsnitt förklarade Johan Östberg varför han och en del andra på skolan tröttnar på Karl Martindahl ibland.

– Karl älskar sig själv och han älskar framgång, sa Johan.

Tidigare har Karl fått tipset från lärarna att vara lite mer ödmjuk. I torsdagens program berättade Karl vad han tyckte om sig själv.

– Jag är en relativt bra låtskrivare känns det som, jag sjunger helt ok och jag är inte jätteful. Det är väldigt svårt för mig själv att säga vad det är som gör att det går så bra för mig, men jag tror på mig själv och jag tycker att det är väldigt roligt och jag tror att glädjen lyser igenom, sa Karl.

– På något sätt så tror jag att det är helhetsbilden av mig, symbiosen mellan vad jag skriver och hur jag framför det som gör att det blir intressant, fortsatte Karl.

Karl på hela väggen

När Karl tejpade upp en ny artikel om sig själv på väggen i skolan tyckte Johan Östberg att det började bli lite mycket.

– Karl älskar sig själv och han älskar framgång. Han älskar att vinna och han älskar att få uppmärksamhet. Men jag tror det är så att när han märker att det är någon i sällskapet som tröttnar så blir han nojig. Han vill ju så klart att alla ska älska honom, sa Johan.

De flesta tidningsklippen på väggen handlade om Karl. Men det var inte det som Johan retade sig på.

– En person som tar så mycket plats tar också andras plats. Är det personer som vill säga något men inte får möjlighet blir ju dom lite irriterade, sa Johan.

Det hände också:

Stefan Tyrving