- Mamma var orolig för min nye man

Snart föder Kate Hudson sitt första barn

1 av 3 | Foto: ap
Bioaktuella Kate Hudson och Chris Robinson blir föräldrar efter nyår.
NÖJE

VENEDIG

På bio spelar Kate Hudson tröstande syster till gravida Naomi Watts i "Skilsmässa på franska".

På riktigt är hon gravid själv.

Hon och maken, rockstjärnan Chris Robinson, väntar sitt första barn i början av nästa år.

- Jag ska vara ledig till slutet av april när jag filmar igen, säger Kate Hudson. Jag är som min mamma och kan inte vara mamma på heltid.

Mamma heter Goldie Hawn. Kate Hudsons uppväxt med filmstjärnorna Goldie och plastpappan Kurt Russell lärde henne mycket om berömmelse.

- Men ingen kan berätta hur det känns att vara ständigt granskad, säger Kate Hudson. Mamma är en ikon. Hon är GOLDIE. Men hon lärde mig att det inte varar för evigt.

Hur träffade du din man?

- På en konsert i New York. Jag mötte honom på en torsdag och flyttade in på söndagen.

Låter som kärlek vid första ögonkastet?

- För mig var det mer fascinerande. Han hade nog starkare känslor direkt. Jag var en partygirl så för mig tog det ett dygn till, ha ha. . . Jag visste vem han var för jag gillar Black Crowes. Han var inte bara sexuellt attraktiv - utan smart och rolig.

Vad sa dina föräldrar?

- De var lite oroliga. De kände inte till honom, men min bror gillade Black Crowes och frågade om han var en knarkare?". Jag sa nej. Hela min familj flög sedan till Washington för att träffa honom.

Goldie Hawn: Han dricker

- De mötte Chris och mamma sa omedelbart till mig: "Han dricker." Chris drack mycket då, men när vårt förhållande blev mer allvarligt slutade han.

Och nu kanske de ska arbeta ihop.

- Min man vill att jag ska göra en cd. Jag vet inte. Men jag spelar piano och gitarr och gillar att sjunga, säger Kate Hudson.

Jens Peterson