Stjärnornas fest i natt

Big Brother-Linda och Enrique Iglesias minglade och firade

Foto: Karin Törnblom
Big Brother-Linda i soffan med Offspring – Linda verkar vara en supercool tjej, säger Kevin ”Noodles” Wasserman, gitarrist i Offspring, till höger sångaren Dexter Holland.
NÖJE

Det blev en stjärnspäckad efterfest på ”Swedish hit music awards”.

Enrique Iglesias, Offspring och Black Eyed Peas var några som festade i natt på Café Opera i Stockholm.

– Jag uppskattar verkligen den här festen, säger Enrique Igesias.

Foto: Andreas Bardell
party i baren I natt festade Enrique Inglesias loss på Café Opera i Stockholm. Latinokungen trivdes så bra att han ställde in sitt privatflyg hem och festade vidare.

I går var det dags för ”Swedish hit music award” på Hovet i Stockholm. TV 3 och ZTV:s musikgala lockade en mängd stora internationella och svenska namn och som brukligt var alla bjudna på efterfesten.

Enrique Iglesias, Black Eyed Peas, Offspring, The Rasmus och svenska kändisar som Petter, A-Teens, Andrés Esteche och Ken var bara några av stjärnorna som vimlade runt på innekrogen Café Opera i natt.

Kraftigt berusad

– Det är klart vi ska på efterfest. Men ingen av oss dricker, sa Kevin ”Noodles” Wasserman från Offspring till Aftonbladet efter att de gått av scenen – och drack demonstrativt en klunk öl.

Senare blev han så berusad att han fick ledsagas ut från krogen.

– Det gick riktigt bra på scenen. Det här var världspremiären av vår singel från nya skivan kan man säga om man vill ta i, säger sångaren Dexter Holland.

Hiphop-gruppen Outlandish var glada över att vara i Sverige.

– Det har varit schyst att vara här. Nu kommer vi bara att resa omkring ett tag. Vi har promotion i Indien och England och ja, överallt, säger Isam Bachiri.

Enrique Iglesisas anlände 20.57 till Café Opera där han slussades in bakvägen via Operakällaren där han åt middag. Ett par timmar senare var det fullt drag på Café Opera. Iglesias drack champagne och drinkar, dansade – och uppvaktades av damer.

Kvar hela natten

Men som han berättade för Aftonbladet klappar hans hjärta bara för en kvinna – tennisspelerskan Anna Kournikova.

– Jag litar på henne. Hon är fantastisk. Vi funkar ihop. Jag vet, det låter banalt. Men det är inte så lätt att hitta en sån person, säger Enrique Iglesias.

Enrique Iglesias skulle egentligen lämnat Sverige med sitt privatplan 22.50 i går kväll. Men han bestämde sig i stället för att tillbringa hela natten i Stockholm på Grand Hotel.

Vid ett-tiden i natt lämnade Enrique Iglesias med sitt sällskap – däribland några unga, blonda damer – Café Opera för att fortsätta festen på hotellet.

…och här vimlar några fler artister

Foto: karin törnblom
Foto: karin törnblom
Foto: karin törnblom

Här är alla vinnarna

Tore S Börjesson, Linda Hjertén, Daniel Nyhlén