”Jag och Lena skrattar gott åt sexryktena”

Läs hela chattet med Farmen-Daniel

NÖJE

Trots alla bråk så fanns det gott om sexrykten på Farmen, skriver Daniel i chattet.

– Jag och Lena har skrattat gott åt det varje gång, det var som om de andra glömde bort att jag var upptagen hemma och att Lena är homosexuell.

Läs hela chattet här:

   Farmen-Daniel säger: Hej allihopa!!!

Nilla säger: Hej Daniel! Helt underbart att du är tillbaka till Farmen igen. Du var ju faktiskt den som jag hade som vinnare av Farmen. Hur kändes det att komma tillbaka när Helena inte var kvar längre? Kram Nilla

   Farmen-Daniel säger: Det var ju en rolig vändning. Det var lite kyligare att komma tillbaka än vad jag trodde, men det får man ju köpa, det är ju en tävling trotts allt.

sanna säger: Är du fortfarande ovän med helena??

   Farmen-Daniel säger: Nej, jag är inte ovän med Helena, men vi har inte hörts av sen bröllpoet förutom via chatten på TV4.se

carina säger: Vad heter stället ni är på?långt från hedemora?

   Farmen-Daniel säger: Gården heter "Sotbo" och sjön heter "Soten", den ligger straxt norr om Hedemora, om jag inte är helt ute och cyklar... ;-)

carina säger: hur lång är du?

   Farmen-Daniel säger: 185cm

Lina säger: Skämdes du inte lite när ni ljög om vad nu gjort på er bärplockning hela kvällen??

   Farmen-Daniel säger: Jag vantrivdes på Farmen så in i backen, eftersom de andra gjorde allt för att jag skule må dåligt så fixade jag min egen glädje. Jag skulle ju inte för nått i världen bjuda med någon av de andra på att "plocka bär", ni kanske uppmärksammade att vi INTE tog med Abbe???

Jenny säger: Hej Daniel. Vilka umgås du med från farmen på din fritid? KRAM

   Farmen-Daniel säger: Jag pratar med Boris, Gottfrid, Jan O, Chrille, Åza, Lena och Sara, tyvärr hinner vi inte träffas så ofta. Men jag var och firade Halloween med Chrille hos Sara i helgen.

Josse säger: Hur kändes det att sitta i tv och prata om sin kärlek och så gör hon slut när du kommer hem?

   Farmen-Daniel säger: Lite snopet, men tjejer är som bussar, missar du en... ;-)

Lukas säger: Vilket är dit roligaste minne ifrån Farmen?

   Farmen-Daniel säger: Oj det är många, bara chansen att få leva så nära naturen och alla djuren och få lära sig så mycket om lant-livet var helt klart bäst. Att vinna tvekamper är ju inte så tråkigt heller... ;-)

mysgubben säger: Vad gillade du naken Janne

   Farmen-Daniel säger: He he, när han är vanliga Jan O så är han jätte schyst, annars kan han vara lite påfrestande.

sally säger: Kommer du som övriga deltagare att åka runt i landet och vara bartenders??

   Farmen-Daniel säger: Vet inte något om de andra, jag har inte fått några erbjudanden så för min del blir nog svaret, NEJ. Men det skulle vara kul att komma ut och träffa er som har tittat på programmet.

Daniella =) säger: Är människor så puckade i verkligheten, som det framställs i t.ex farmen? (Med dig som undantag förstås ;)

   Farmen-Daniel säger: Tack för undantaget. Det är en väldigt extrem situation att leva så isolerade som vi var, alla reagerar vi på olika sätt i en sådan miljö. Saker som vi alla sa eller gjorde på Farmen skulle nog våra moraliska och sociala spärrar stoppat ute i vanliga livet. Nej det var bara ett gäng vanliga människor, med olika levnadssätt placerade i en lite udda situation.

snellepelle säger: Tyckte du inte att det var lite obehagligt att naken-janne gick runt naken hela tiden?

   Farmen-Daniel säger: Nej, personligen så störde jag mig inte på honom, det var ju inte som om han gick och gnuggade sig mot mig eller försökte "omvända" oss. Han var väldigt "naturlig" och otillgjord i sitt sätt att vara naken.

Toivo säger: Vem av tjejerna tycker du bäst om? Jag gillar Veronica skarpt.

   Farmen-Daniel säger: Lena var den som trots mothugg var trevlig mot mig, tycker hon reagerade som vem som hellst nu när jag kom tilbaka, det är ju ändå en tävling. Men min favvis tjej på farmen är Åza.

Party säger: Är du singel för tillfället?

   Farmen-Daniel säger: Om jag fick en krona för varje mail eller sms med den frågan skulle jag vara milijonär... Den delen av mitt privat liv är inte offentlig längre.

josse_ säger: Varför var Helena så irriterad på dejj?

   Farmen-Daniel säger: Vet inte riktigt, konkurens??? skulle i alla fall jag sätta en slant på. Hon har ju flera gånger sagt att hon såg mig som en stark konkurent, men det är inte alltid det funkar mellan två människor, personkemi o.s.v.

ronny säger: Vad tycker du om Abbe och Johan?

   Farmen-Daniel säger: Nu eller under Farmen??? Då tyckte jag Abbe gjorde ett jävligt bra jobb på att slippa undan jobb, nu vet jag inte vi har inte pratat sen Farmen.

Johan, woaw, där var det bara att hålla sig undan, han tog för sig av arbetet direkt, stor skillnad. Men jag vet inte om hans inställning till problemlösning funkar på mig. Har inte pratat med honom heller sen Farmen.

didde säger: Hur var det med sexryktena på Farmen???

   Farmen-Daniel säger: Jodå, sexrykten fanns det gott om, men jag skulle aldrig kunna vara otrogen mot min kärlek.

Jag och Lena har skrattat gott åt det varje gång, det var som om de andra glömde bort att jag var upptagen hemma och att Lena är homosexuell. Chrille hälsar att alla rykten om honom och Jan O ensamma i skogen är sanna ;-)

sussen säger: Var helena verkligen så jävlig mot dej som det visades i tv ?

   Farmen-Daniel säger: Tyvärr så måste jag svara JA. Jag valde att hålla en låg profil, kännde att det inte skulle göra någon skillnad att gå i clinch med Helena, hade nog bara gjort saken värre (om det hade gått...).

gottegris säger: Hej Daniel, vem tycker Du är/var mest värd att vinna farmen 2003?

   Farmen-Daniel säger: Enligt mitt resonemang så är den mest värdiga, den person som lärt sig mest under sin tid på Farmen, att komma dit med noll och växa.. Jag blev grymt förvånad över vissa farmares förmågor när jag kom tillbaka.

säger: Hallå!!!Får man en rättvis bild av dig i TV??

säger: Hallå!!!Får man en rättvis bild av dig i TV??

   Farmen-Daniel säger: Jo det tycker jag är en ganska bra bild av mig, jag är en lugn person som inte gillar att bråka eller slåss. Jag tycker om att arbeta med kroppen och känna att jag gjort ett gott dagsverke vid dagens slut.

jj säger: vad tycker du om qristina?

   Farmen-Daniel säger: Har bara träffat henne på håll, så jag har ingen uppfattning.

farmenfan säger: hur är livet som b-kändis?

   Farmen-Daniel säger: Ganska likt det som innan Farmen, visst märker man att folk viskar och peker på en när man är ute på stan. Jag får dagligen ca 150 mail, där märks det mest, det är kul när man får beröm för att man varit sig själv.

ANNA säger: Om du fick chansen att vara med i Big Brother skulle du ta den då?

   Farmen-Daniel säger: Nope, inte BB, men gärna Camp Molloy, det skulle vara en kul utmaning.

markus22 säger: Va ska du göra efter farmen?...satsa på tv karriär?

   Farmen-Daniel säger: Nej, jag har gått tillbaks till mitt vanliga liv, jobbar, tränar, träffar kompisar och min familj. Har nog inte vad som krävs för att bli tv-skådis.

Anita säger: Vilken kampgren är svårast? Du har ju testat dem...

   Farmen-Daniel säger: Det är ju helt beroende på vem man möter. Men jag tror nog att repet mot t.ex. Johan kan vara svårast.

Elin säger: Skulle du ställa upp i Farmen igen?

   Farmen-Daniel säger: Ja, men inte med samma gäng som var med i år.

   Farmen-Daniel säger: Tack för idag, vill ni läsa mer om mig eller maila mig kan ni kolla på min hemsida www.hersen.se. Ni var över 4600 idag. //Farmen Daniel