Läs hela chattet med Tess och Marie från Bachelor

NÖJE
Tess Bylund och Marie Ljung.

Jessica säger: Hur har livet förändrats efter Bachelor?

   Tess säger: Jag har blivit arbetslös, var borta så länge i somras på inspelning så jag förlorade mitt jobb. Men givetvis har det hänt mycket positivt också, har träffat mycket roligt folk och fått mycket positiv uppmärksamhet.

X säger: Hur känns det att se sig själv hångla på tv?

   Tess säger: Det känns konstigt att se sig själv på tv och att dessutom se sig själv hångla. Underligt hur lätt det var att glömma bort att det filmades. Men det känns ok.

X säger: Ångrar du att du varit med?

   Tess säger: Absolut inte! Det var otroligt roligt, en härlig vardagsbrytning. Jag har dessutom fått träffa folk och göra resor/dejter jag annars inte skulle fått uppleva. Jag blev ju dessutom kär på kuppen :).

Milla säger: Tänkte bara fråga om du fortfarande har starka känslor för Andreas eller om det svalnade när ni började leva "vanligt"?

   Tess säger: Jag tycker bra om Andreas. Känslorna svalnade inte efter det att kamerorna stängdes av. Hur det gick i förhållandet kan ni se imorgon kl 20.00 på Kanal 5.

Shaki_man säger:

Måste bara berömma dig för din ärlighet och att du inte va rädd att visa ditt riktiga jag, syftar då på dubbel-dejten i Norge då du sa något ganska så vågat :).

Och en sista sak, ditt hår är vackert när det är lockigt!

   Tess säger: Hej! och Tack! :O) Sanningen med det lockiga håret var att jag hade lite att göra kvällen innan dejten och fördrev tiden med att rulla upp hela håret. tog en och en halv timme...hehe sov med pappiljotter och när jag tog ur rullarna såg jag ut som en pudel, hehe roligt att du gillade det! Ang. dejten i norge; jag är väldigt spontan... på ett bra sätt ;)

Zini säger: Har du någon kontakt med någon av tjejerna fortfarande?

   Tess säger: Det är inte så att man tar upp telefonen och ringer till alla av tjejerna. tycker det är falskt när det pratat skit i huset och sedan är "jättebundisar" så fort mman kommer ut. En tjej från huset har jag däremot mkt kontakt med - Heidi. Vi delade rum i huset och blev vänner. Hon är en bra tjej.

Kurdo säger: Varför deltog du i programmet? Är det inte bättre o hitta sin partner på "normal" vis?

   Tess säger: Jag sökte inte själv till programmet. Efter fröken sverige finalen sänts i tv blev jag uppringt av castingteamet som undrade om jag ville vara med. tyckte det vore en kul sak att testa på. Man lever bara en gång.

nina säger: Var inte andreas lite smörig?

   Tess säger: Hehe. Andreas är inte så smörig. Han är väldigt socialt smidig och trevlig, tv kanske har vinklat det så, de flesta ironiska skämt och rappa svar han ständigt spottade ur sig är tyvärr bortklippta. han är en bra kille.

Martin säger: kändes det inte konstigt att Andreas dejtade fler än bara dej

   Tess säger: Visst skulle man velat vara den enda han dejtat, men att han dejtade flera och hade nära relation med flera av tjejerna är sånt man får acceptera om man har tackat ja till att deltaga i programmet. I verkliga livet skulle jag aldrig tolerera att en kille jag dejtade dejtar flera. Är man med i leken får masn leken tåla lixom.

Laxen säger: Var du någon gång svartsjuk?

   Tess säger: Nej. Svartsjuk blev jag aldrig. Kanske lite avundsjuk på vissa dejter däremot...hehe

Hej hej säger: var du nervös sista roscermonin??

   Tess säger: Sista roscermonin var jag jättenervös, mindes inte när jag var så nervös innan...kanske vid uppkörningen för ett par år sedan...hehe. vi fick bo på var sitt rum på slottsgården under tiden på dagen då de andra spelade in. Jag var så nervös så att jag tvingade mig själv att sova i 2,5 timma ;)

Deodoranterna säger: Hej tess!

Har Andreas friat till dig nu?

   Tess säger: Hej! Det får du svaret på om du kollar på kanal5:s "vad hände sedan" avsnitt imorgon kl.20.00

shirin säger: blev det någon gång små eller stora bråk mellan någon av er tjejer ????

   Tess säger: Nja. Det var en del intriger, men mest kyla. Jag försökte att hålla mig utanför sådant. Man måste förstå att det bara handlar om en kort period. Om det är ngt som stör så går det att se över. Varför ödsla energi på groll?

säger: Hej! Jag har hört/läst att kameramännen sa vad andreas skulle säga och göra. Är det sant att det var mycket skådespeleri?

   Tess säger: Hej! Givetvis fick vi direktiv vart/hur vi skulle gå och schemalagda dejter. Ibland antydde de vad de ville att vi skulle säga men sådana påståenden får man ta med en nypa salt. Även om en del är regisserat så är ju känslorna hela tiden äkta.

Simon säger: Har du varit med i någon reklam film ?

   Tess säger: Nej det har jag inte, men jag e ju arbetslös så skulle jag få ngt erbjudande så skulle jag inte tveka. Skulle nog vara jättebra på göra reklam för kaviar..mmm. älskar det. Eller godis kanske ;)

Anna säger: Vad tycker du om att Max valde Marie framför Katrine?

   Tess säger: Jag tycker personligen att kathrine var en underbart gullig tjej och vi har haft lite kontakt efter programmet. Marie L däremot har jag inga kommentarer, max vet nog själv om han valde rätt lr fel.

Moderator säger: Tack så mycket Tess nu är det alldeles strax Maries tur att chatta. Skicka in era frågor till henne!

   Tess säger: Tack för mig! Ha det så jättebra allihop och tack för alla roliga frågor. Glöm inte att titta på kanal5 imorgon kl 20.00. Jag kommer även att chatta på femmans hemsida efter programmet. Kram!

   Marie L säger: Hej allihopa nu är jg Marie här!

säger: Vad tror du att Max gjorde mest rätt i, att välja dig eller Katrine?

   Marie L säger: Han gjorde mest rätt i att välja mig, det måste han ju gjort eftersom han valde mig, men det var nog ett väldigt svårt beslut också.

zilai F18 säger: är max den man du har drömt om i ditt liv?

   Marie L säger: Jag trodde att han var det men det visade sig att han inte var det. Det finns säkert någon där ute som är bättre.

säger: Hej Marie, vad känner du för Max idag?

   Marie L säger: Vi har inget otalt med varandra så jag önska honom all lycka i livet. Det är en bra kille.

Johanna säger: Sa Max till dig varför han valde dig framför Kathrine?

   Marie L säger: Det kändes mer rätt att välja mig, vet jag och han gick efter den känslan han hade i hjärtat och i magen.

madde säger: hej marie..hur känns det nu efter att ha sett dig själv i tv??

   Marie L säger: Det känns bra, jag är nöjd med programmet och hur jag har framstått, jag har hållt en låg profil och jag har inte sagt eller gjort något jag ångrar.

Ljungberg säger: Vad jobbar du med?

   Marie L säger: Jag jobbar för tillfället som mannekäng och modell i Göteborg. Jag har nyligen sagt upp mig från en undetrklädesbutik som jag jobbat på i tre år. Jag är utbildad frisör.

Laila säger: Hade Max några dåliga sidor?

   Marie L säger: Nja, dåliga och dåliga. Han var envis och det är väl både positivt och negativt, vi hann inte umgås så mycket så jag hann inte upptäcka dåliga sidor hos honom.

jones säger: vet du om max dejtar katrine nu?

   Marie L säger: Nej, det gör han inte, han har en ny flickvän - en som inte varit med i programmet.

fredasp säger: Hej Marie! Jag tycker att du har varit en färgklick i det gråa höstvädret. Dina ögon är fanatstiskt vackra. Men är d på riktigt eller har du linser

   Marie L säger: Jag har blå ögon på riktigt, jag har även gröna linser, jag vet inte vilka av dem du tycker är vackra. Men tack iallafall.

Annika säger: När tog det slut mellan Max och dig?

   Marie L säger: Vi var väl tillsammans nästan en månad så i slutet av sommaren, i slutet av juli.

flikkan säger: Ångrar du dejj att du svarade ja till hans frieri..??

   Marie L säger: Nej, jag ångrar ingenting, det kändes helt rätt att säga ja.

säger: saga- Fick du behålla ringen?

   Marie L säger: Nej, det fick jag inte göra.

veroniica säger: Hej Marie! vilka har du kontakt med efter programmet utav tjejerna?

   Marie L säger: Marie Rosblad, Alexandra, Nadya , Anette, Johanna Blom, Martina, Emelie, Denise.

säger: Hej Marie, Du har fantastiskt fina tänder, är de blekta ??

   Marie L säger: Nej, jag föddes så. Jag har min mamma att tacka för det, hon har lika vita tänder.

Q-Lon säger: Om du skulle få välja mellan Max och Andreas,vem skulle du välja?

   Marie L säger: Jag valde ju Max.

Hannah säger: Var Max bra på att hångla? Andreas då?

   Marie L säger: Max var bra på att hångla, det andra får du fråga Tess om.

Klas-Göran säger: Hej! Kommer inte du och Tess överens?

   Marie L säger: Jodå, vi kommer överens.

lena säger: var det nån tjej som hade sex med nån av killarna under programmet?

   Marie L säger: Ingen kommentar.

Catrin säger: - Jag tror att det var Marie som helst av allt ville ha tv-uppmärksamhet. Hon svarade inte senare när Max försökte ta kontakt med henne, säger Katherine. ÄR DETTA SANT?!

   Marie L säger: Nej, verkligen inte, jag blev chockad själv när jag läste det idag. Katrine och jag kom väldigt bra överens och jag blev förvånad att hon sa en sådan sak. Det var snarare tvärtom, jag ringde och ringde till Max och fick inget svar.

ching säger: Visste Andreas att du skulle tacka nej till rosen innan han frågade dig?

   Marie L säger: Ja, det visste han, jag sade till honom, precis innan rosen men ändå.

Mattias säger: varför funkade det inte med max? har det något med att du träffade marcus schenkenberg för ett tag sedan?

   Marie L säger: Det har absolut ingenting med det att göra. Det som hände mellan mig och Max var att det rann ut i sanden helt enkelt. Vi hade så mycket i våra egna liv så hade inte riktigt tid till varandra.

Linden säger: Var kan man hitta dig på kvällarna? Favorit krog?

   Marie L säger: Lounge i Göteborg, Madison, Nivå, Valand, Farrellis - Avenyn i Göteborg helt enkelt.

emlan säger: Har du träffat Max föräldrar?

   Marie L säger: Nej, det har jag inte gjort.

Laxen säger: Var du inte lite Svartsjuk när du såg att Max grinade för att han hade dumpat Katherine...Och en sak till, du är jättesöt..

   Marie L säger: Tack. Nej, absolut inte, svartsjuka finns inte i min kropp så det var jag absolut inte.

inis säger: tyckte du någon av tjejerna var falska?

   Marie L säger: Jag vet att Heide pratade en del bakom min rygg och det blev jag otroligt besviken på, så, ja jag tycker nog att hon betedde sig lite falskt mot mig.

Maria säger: Marie du är söt bara så du vet. Du kan nog få många killar?? Är det många som hänger efter dig och flörtar med dig på stan eler så?

   Marie L säger: En del fast det är bara trevligt. Det är kul med lite uppmärksamhetm speciellt om det är söta grabbar.

Linda25 säger: Vad tycker du om att några av de norska tjejerna kallar dig för Barbie etc? Spenderar du mycket tid framför spegeln privat?

   Marie L säger: De kallade mig Barbie för det var det första intrycket när de såg mig, de ursäktade sig efteråt och sade att du är verkligen inte någon Barbiedocka. Jag spenderar inte mer tid framför spegeln än någon annan.

hej säger: vad ska du göra i framtiden? tv?

   Marie L säger: Ingen aning, jag är en sådan person som tar dag för dag. Jag tycker inte om att planera inför framtiden så jag får se vad jag hittar på.

m säger: Har du någon ny i ditt liv numera?

   Marie L säger: Nej, det har jag inte. Jag trivs väldigt bra med att vara singel.

   Marie L säger: Tack alla ni som tittat och tyckt att det varit ett kul program, vi gjorde vårt bästa. Det ska bli kul att se Bachelour två, kram Marie. Ha det bra!

Moderator säger: Tack så mycket Marie och alla som chattade (ni var väldigt många så vi hann tyvärr inte med alla frågor). Ni kan läsa ett chattsammandrag inom kort - klicka på nöje och Puls

ARTIKELN HANDLAR OM