”Hon ljuger”

Bert konfronterade Sabina igen

1 av 2 | Foto: strix
Sabina ansåg att hon sjöng på Johans låt.
NÖJE

I torsdagens avsnitt fortsatte Bert att undersöka om Sabina körade eller ej i en tidigare veckofinal, och om hon tränar som hon lovat.

– Hon ljuger för att försvara sig mot alla, sa Bert.

På sin jakt efter sanningen frågade Bert Karlsson ljudteknikern som jobbat på den omtalade veckofinalen där Sabina påstods ha mimat i mikrofonen när hon skulle sjunga en körstämma bakom Johan Östberg. Teknikern försäkrade Bert att det inte kunde vara något tekniskt fel.

Sedan gällde det Sabinas ansträngningar att gå ner i vikt. Dansläraren Lotta Furebäck berättade för Bert att Sabina var med på alla pass, och att Sabina dessutom gick ut med hennes hund en timme varje dag.

”Sluta gråta varenda jävla gång”

Bert var dock fortfarande förbannad över kör-incidenten, och över att Sabina vidhöll att hon verkligen sjöng vid det tillfället. Rektor Grahn försökte tona ner det hela.

– Det är ju en sak om man gör det för att man blir rädd och en annan om man medvetet försöka föra någon bakom ljuset, sa Grahn.

– Jag vill veta varför. Sen får det vara slut med det här. Och så får hon sluta gråta varenda jävla gång, för det är jag trött på, svarade Bert.

Senare sökte Bert upp Sabina för ett samtal, lägligt nog samtidigt som Johan Östberg repade sin låt i bakgrunden.

– Hon ljuger för att försvara sig mot alla, hon tror att alla konspirerar mot henne, men det är ingen som är emot henne, tvärtom, vi har velat ge henne chansen. Hon ljuger bara för sig själv, jag kan ju strunta i det men om det leder till den här striden måste jag ta till åtgärder, sa Bert.

”Jag sjöng och det står jag för”

Sabina vek sig inte en tum. Hon höll fast vid att hon sjöng på Johans låt.

– Jag sjöng och det står jag för. Jag var inte osöker på låten, jag kunde min stämma när jag stod där på kvällen, och det handlar inte om att jag ljuger eller försöker mörka någonting, sa Sabina.

Bert var inte övertygad. Han oroade sig över att Sabina får gratispoäng på veckofinalerna eftersom han konfronterat henne flera gånger.

– Man har alltid en tycka synd om-mentalitet i såna här tv-serier, sa Bert.

Han lovade dock Sabina att han inte tycker illa om henne.

– Jag har inget emot dig, det har jag aldrig haft, jag har bara sagt sanningar till dig lite.

För medlemmar i Fameklubben

Det hände också

Stefan Tyrving