Christina Aguileras attack mot Britney

Anklagar Spears för att ha mimat under MTV-galan

Foto: ap
Spears och Aguilera kysste Madonna – men inte varandra.
NÖJE

Fram med näsduken, Britney.

Christina Aguilera är på krigsstigen.

Här är attacken som gränsar till förtal.

I en intervju i amerikanska musiktidningen Blender avlossar den kontroversiella popstjärnan en bitsk salva kritik riktad mot den ständiga konkurrenten Britney Spears, 21.

Christina Aguilera, 22, talar även ut om kyssen med Madonna.

Och kyssen med Britney – som aldrig blev av.

”Britney är fejk”

Britney Spears skapade stora rubriker i helgen när hon grät i tv över separationen med Justin Timberlake. Enligt en vän till Justin uppges han ha tyckt det hela var ”pinsamt”.

Det spruckna förhållandet med Timberlake är en infekterad historia – precis som relationen till Christina Aguilera.

De båda popprinsessorna uppträdde tillsammans under den amerikanska MTV-galan tidigare i höst, men bilden av försoning tycks nu bara ha varit ett spel för gallerierna. Det var då som Britney och Madonna kysstes på scen inför miljontals tv-tittare.

Orsaken till kyssen, enligt Christina Aguilera: Britney är inte en ”riktig” artist. Hon behövde en gimmick för att behålla sina fans.

– De här människorna är inte artister, de är bara underhållare – fejkade och konstgjorda precis som hela den tillställningen, säger Aguilera i intervjun.

”Britney mimade”

Hon hävdar till och med att Britney mimade under framträdandet.

– Vem vet vad som hände? Det var meningen att hon skulle sjunga, men någonstans så? jag vet inte, säger hon vagt.

Inte heller MTV klarar sig undan kritiken. När Madonna och Britney hade kyssts klart var det Aguileras tur att kyssa Madonna. Men då vändes plötsligt kamerorna mot Britneys ex-pojkvän, Justin Timberlake, som satt i publiken.

– Jag är väldigt besviken. De visade inte ens min kyss ordentligt. I stället klippte de in Timberlakes reaktion. Det är så förutsägbart och patetiskt.

Ville kyssa Britney

Christina Aguilera säger att hon hade föreslagit att hon och Britney skulle kyssas, när Madonna ännu inte var bokad. Men Britney Spears ska ha vägrat. Hon ville kyssas med 45-åriga Madonna istället.

– Jag ville, men inte hon, säger Aguilera.

Attacken kommer lite oväntat med tanke på att Britney Spears i en intervju nyligen sa att hon skulle vilja kunna sjunga lika bra som Christina Aguilera.

Tidigare artiklar

Nicklas Hermansson