”Det är roligt med yngre fans”

Jimmy chattade med läsarna

NÖJE

Han vann lördagens veckofinal. Nu chattade Jimmy om sin tid på skolan och om sina unga publik.

– Det är roligt med yngre fans eftersom de skickar mer brev och sånt, sa Jimmy.

Foto: strix
Jimmy chattade med sina fans.

   Jimmy Jansson säger: tjaaa, nu är jag här!

Henkemannen säger: Hejsan Jimmy! Hur uppfattar du Sabina? Är hon ärlig eller förvanskar hon sanningen lite? Tack för dina grymt bra uppträdanden!

   Jimmy Jansson säger: Mot mig är Sabina rak och ärlig. Hon kanske inte har följt Berts krav från början, men mot mig har hon varit ödmjuk och snäll. Tack för att du gillar mina framträdanden.

MmmAlin säger: Grattis till vinsten!1 Jättebra låt:) Hur går det med kärleken i fabriken?? Inga söta par än!?! Lycka till i hörsfinalen

   Jimmy Jansson säger: Det har inte uppstått någon kärlek in the house än så länge, men det kanske kommer:

nillprill säger: tycker du verkligen om bert? jag tycker han verkar lite knepig.

   Jimmy Jansson säger: Bert kanske verkar knepig i tv, men utanför kameran är han en god person som har mer känslor an vad han visar i tv.

JImmy_Nathalie säger: Hej JImmy. Va är det roligaste du varit med om på Fame Factory? Ps Du är grymt söt ;) Puss puss

   Jimmy Jansson säger: Det roligaste var väl när jag vann veckofinalen. Det var en grymt skön känsla att få köra om låten igen. tack för komplimangen, det värmer!

nillprill säger: ah, du är för go jimmy!! hur var det att göra rösten till en disneyfigur? gillar du disney?

   Jimmy Jansson säger: Jag gjorde inte rösten till figuren Skattkammarplaneten, men jag sjöng ledmotivet. Det var hur kul som helst!

säger: Nisse säger:Ni verkar så trötta. När på kvällen går ni och lägger er?

   Jimmy Jansson säger: Vi går och lägger oss kring midnatt, sju dagar i veckan. Vi har inte haft en enda ledig dag på två månader, så det är inte så konstigt att man kan bli lite trött.

lady in red säger: Grattis till ett toppenframträdande och förstaplatsen! Hur är det med konkurrensen på skolan egentligen ? Är det lika gemytligt som det framstår, eller märker ni av avundsjuka mellan varandra?

   Jimmy Jansson säger: Tack. Det är klart att man märker av att vissa får mer än andra, släppa singlar och åka på signeringar och sånt. Jag är med på det mesta, men de som inte får vara med kanske blir lite avundsjuka.

nillprill säger: vad tycker du om för musik?

   Jimmy Jansson säger: 80-talsrock, typ Bon Jovi och Def Lepard. Just nu lyssnar jag på The Rasmus.

säger: Hej Jimmy! Är det inte frustrerande att veta att det är mest småtjejer i din publik. Är du inte rädd att dom gillar dig mer för att du är söt än för att du sjunger bra?

   Jimmy Jansson säger: Jag gillar allt, gillar dom mej för att jag ser bra ut så är det bara positivt. Det är roligt med yngre fans eftersom de skickar mer brev och sånt.

Linn säger: Vad tycker de andra killarna i Poets om att du är med i Fame Factory?

   Jimmy Jansson säger: Dom tycker att det är kul för mig, då går det samtidigt bra för dom också.

bettan säger: Har hört att Bert Karlsson är en riktig skojare...stämmer det ?

Har ni gjort något practial joke mot honom ?

   Jimmy Jansson säger: Det märks att han är en "skojare", han är hur skön som helst. Han borde visa mer av den sidan i tv, då skulle han bli mycket mer populär.

soffie säger: va sysselsätter ni er med när ni inte sjunger?

   Jimmy Jansson säger: Jag brukar gå i väg och hyra en film. Har jag inspiration så skriver jag en låt. Eller så går jag och fikar med någon.

Atlec säger: Tjänna Jimpa! Tänkte bara hur din flickvän hanterar att du blivit en sådan flickfavorit nu?

   Jimmy Jansson säger: Hon har varit med sen starten, så hon kan ta det här bra. Det är inga problem, tror jag.

säger: heej..sjunger du helst på engelska eller svenska?

   Jimmy Jansson säger: Det är en fråga som jag själv ställt mig. Det är kul att sjunga på svenska, men det är lättare att sjunga på engelska. Det blir lätt för snällt på svenska.

Henkemannen säger: Kommer du att släppa någon singel med de låtar du uppträtt med? Jag ser gärna Godmorgon världen (Heter den så?) som singel! Kör hårt!

   Jimmy Jansson säger: Absolut! Men det är Bert som bestämmer det. Men det verkar som vi ska säppa "God morgon världen" i vinter. Det ser jag fram emot.

niinizen säger: Vad tycker du om Karl Martindahl?

   Jimmy Jansson säger: Karl är en ganska ödmjuk person. Han tycker mycket om sig själv, men det ska man väl göra. Jag har inget emot Karl Martindahl.

säger: hejsan! Vad gör ni? Jag undrar lite om det här med kameror,följer dom er överallt? Hälsa bert att han är BÄST! dU var föresten så bra igår!

   Jimmy Jansson säger: Kamerorna är inte med överallt. De finns mest på lektioner, när man vaknar och lägger sig. Klart jag hälsar Bert!

Majsan säger: Hejsan Jimmy! Du e grymt bra! Vad ska du göra på ditt "lov"?

   Jimmy Jansson säger: Åh vad söt du är. Jag ska ut på signeringsjobb, vara med på hästshow i Globen och sjunga i Stockholm. Annars ska jag slappa.

emilie säger: Hur känns det att komma ut och uppträda? känns det overkligt med all uppståndelse?

   Jimmy Jansson säger: Jag tycker att det känns underbart att komma ut och träffa människor, och se resultatet av det man jobbar med. Jag ser fram emot en lång sommarturné, om det blir någon.

säger: Hej ! Vem är din bästis sedan Modupe åkt hem ?

   Jimmy Jansson säger: Min bästis nu är Johan Östberg. Vi har blivit väldigt bra kompisar den sista tiden i skolan. Det är skönt att ha en bra kompis.

Anna säger: Tror du att du kommer att vinna höstfinalen?

   Jimmy Jansson säger: Om jag hittar en bra låt så hoppas jag att det går bra. Allt hänger på låten.

   Jimmy Jansson säger: Tack för era roliga frågor. Hoppas att vi ses framöver. Kramar, Jimmy