”Vi luktade kattpiss under armarna”

Lena Halldin chattade om livet på Farmen, mobbningen av Daniel och sin homosexualitet

NÖJE

   Lena Halldin säger: Hejsan! Nu finns jag på plats så då kan vi börja!! Välkomna...

Abro säger: Hur kommer det sig att du sökte till Farmen?

   Lena Halldin säger: Jag sökte till Robinson och blev castad till Farmen, men det var säkert MYCKET bättre

Farmen säger: Gillade du att Jan O gick runt naken?

   Lena Halldin säger: Jag fullkomligt ÄLSKADE det... kanske det inte var så himla kul alla gånger...

Lenafan säger: Kunde ni bada eller duscha på farmen, annat än i sjön?

   Lena Halldin säger: Nej, vi badade bara i sjön och det var nog tre av oss som tog ett dopp i badkaret när det var klart.

Johnny Rocker säger: Har du nån fobi att erkänna? Till exempel höjdskräck...

   Lena Halldin säger: Ja, faktiskt så slog du huvudet på spiken...jag har höjdskräck om jag kliver högre upp än en köksstol...

Åsa säger: Är du inte besviken på Emma som valde en fysisk gren? Hade du gjort likadant om hon varit skadad?

   Lena Halldin säger: Jag är inte besviken på Emma...säkert hade vem som helst av oss tagit det valet om vi hamnat där, det är ju en tävling trots allt...

Iman säger: Hur tvättade ni era Kläder? Det måste ha luktat MYCKET.

   Lena Halldin säger: Vi tvättade kläderna i sjön eller tvättbalja, vi luktade lite kattpiss under armarna ibland men vi badade varje dag en eller flera gånger...

Martin säger: Hej Lena!! Vad anser du om pakter och avtal som funnits mellan framför allt manliga deltagare?

   Lena Halldin säger: Jag själv hade inget intresse av sånt så jag tycker nog bara att det är ett försök att gå en genväg till finalen och fuska...

Anonym säger: Hur hanterar man alla skriverier i tidningarna som blir när man är med i en dokusåpa som Farmen?

   Lena Halldin säger: Ja, det är inte heller något som jag hänger upp mig på, det finns så mycket som händer i världen varje dag så om någon skulle skriva lite om mig så är det snart bortglömt!

Bonden säger: Vilket djur krävde störst arbetsinsats?

   Lena Halldin säger: Korna krävde mest tycker jag, det var ju både utfodring, mjölkning och vanlig skötsel...

jag säger: Hej! Hur var det att komma tillbaka till stan efter att ha upplevt x antal veckor på farmen?

   Lena Halldin säger: Jag var på Farmen i nio veckor och fyra dagar så visst var det en obehaglig känsla att komma ut i verkligheten. Det tog ett par veckor innan det mesta var som vanligt igen men en del blir det aldrig...

Fia 35 säger: Tycker du att du o de andra Farmendeltagarna har framställts rättvist i TV, som de personer ni verkligen är?

   Lena Halldin säger: Jag kan bara utgå från mig själv egentligen eftersom jag inte kände de andra deltagarna innan...jag har nog bara blivit framställd som lite för "beige", annars är det helt ok!

erika säger: Varför tyckte alla så illa om Daniel,tycker han verkar vara en reko kille.

   Lena Halldin säger: Ja, det är en klurig fråga som kräver ett klurigt svar...jag kom bra överens med Daniel från första dagen och allt det vi gjorde har knappt synts på TV, så visst var han med i en gemenskap han också....men nu vill han inte se att det var så.

Anonym säger: Ligger det någon sanning i alla rykten om sprit- och sexfester på Farmen?

   Lena Halldin säger: Ha, ha!!! Det är nog bara sanning för de som hittat på det...det fanns inte en möjlighet att genomföra sånt på Farmen för då skulle vi andra fått reda på det...

Iman säger: Vad hittar du på nu efter farmen?

   Lena Halldin säger: Jag försöker att hitta en bostad för det första, så får vi se vad jag ska göra efter det...

Lenafan säger: Hej Örebroare! Vad tycker du är bäst med Örebro?

   Lena Halldin säger: Det är närheten till vatten och en otroligt fin natur så nära staden...

Line säger: Hej Lena. Var det nån pakt mellan tjejerna? Och vem tror du vinner Farmen i år?

   Lena Halldin säger: Vi hade en fin gemenskap från första dagen om man vill kalla det för pakt så kan man säkert det. Jag hoppas på att Veronika vinner för hon är en värdig vinnare och har det bästa humöret av de som är kvar.

erika säger: Var det inte hemskt att slakta det lilla lammet?

   Lena Halldin säger: Nej, det tyckte inte jag var hemskt för alla behövde mat och det fanns bara potatis och mjölk annars. Vi slaktade fyra lamm!

Yvve säger: Varför var det alltid så att det var NÅN hackkyckling man hade på Farmen? Hade man så lite att göra så man va tvungen att mobba nån?

   Lena Halldin säger: Jag som var på Farmen i sommar upplevde inte att det var någon som var hackkyckling men det fanns alltid någon som var irriterad på någon annan och resten är faktiskt mest överdrivet av enskilda personer i dagbok eller "synk".

susanne säger: Vad tyckte du om att tidningarna skrev att du var homosexuell?

   Lena Halldin säger: Jag står för hur jag lever och om jag levt med en kivnna så var jag väl det just då, definitionen på homosexuell är olika beroende på vem det är som gör den...jag räknar mig som homosexuell just nu för det är kvinnor jag är intresserad av för tillfället!! Krångligt eller?

Eddie säger: Hej Lena - Bara undrar om du skulle gjort om detta igen om du fått möjligheten??

   Lena Halldin säger: Ja det skulle jag gjort med en gång jag klev ut från Farmen!!!!!!

anders säger: hur kunde ni låta en arrogant slapptask som abbe gå till final?

   Lena Halldin säger: Abbe är en underbar kille som lärde sig massor på farmen och var superduktig. Jag tycker mycket om honom och han har blivit alldeles för nedtonad i sin arbetsinsats!!!

OnkeI säger: Hur kändes det att se sig själv dyngrak på tv?

   Lena Halldin säger: Ja du, det var faan inte kul men jag såg ju reprisen och då visste jag i alla fall att det inte skulle visas mer!!! Smart drag va??!!

Lenafan säger: Du är min favorit inte så full med skitsnack som de flesta andra i Farmen, jag hade hoppats att du skulle vinna, men vem ser du som din favorit?

   Lena Halldin säger: Jag ser ju Virre som vinnare, hon kunde visserligen mycket innan hon kom till Farmen men hon har lärt oss andra massor och skulle klara sig utmärkt där ensam!!!

   Lena Halldin säger: Tack för att ni ville vara med idag och jag tycker att de som jag pratat med och träffat efter Farmen bara har varit positiva...hoppas på återseende och ta det lugnt där ute!!! (fniss!)