”Jag fick fan inte åka hem”

Sara rasade mot Sabinas ledighet

1 av 3 | Foto: strix
Sara Löfgren tyckte att hon också borde ha fått åka hem när hennes dotter hade feber.
NÖJE

I onsdagens program var det heta samtalsämnet Sabina och hennes förmån att få åka hem och vila upp sig.

– Jag fick fan inte åka hem. Det är jävligt orättvist, sa Sara Löfgren.

Skolans rektor, Micke Grahn, höll ett möte med eleverna där han frågade hur de upplevde det som hänt med Sabina. I tisdagens avsnitt valde hon att åka hem, med löfte om att få komma tillbaka nästa termin om hon ville.

Den som reagerade starkast mot detta var Sara Löfgren.

– Jag förstår att hon åkte hem för det var jättejobbigt för henne. Men samtidigt är det dumt att fly fältet också. Jag är extremt avundsjuk på att hon fick åka hem och sen komma tillbaka, för jag var på väg att skita i hela den här grejen när min dotter hade feber, och jag fick fan inte åka hem. Det är jävligt orättvist, sa Sara.

Andra elever försvarade Sabina och tyckte att det var rätt att hon fick ta det lungt ett tag efter alla turer med Bert, kritiska nyhetsartiklar och hennes vikt.

– Hon är inte här för att banta, utan för att utvecklas på sin musikaliska bana. Tyvärr så har allt fokus stulits från hennes musikaliska utveckling bara för att hon har viktproblem, sa Sandra Dahlberg.

Gnistan var borta

Sabinas rumskamrat Pauline Högberg hade också förståelse för Sabinas hemfärd.

– Det var inte en lycklig Sabina som vaknade på morgonen. Hon ville inte gå upp och man såg direkt att gnistan var borta, sa Pauline.

Karl Martindahl tyckte att det kändes orättvist att Sabina fått ledigt efter artiklar i pressen.

– När jag blev anklagad för låtstöld i pressen, skulle jag ha fått åka hem för det, om jag hade tagit hårt på det?

– Ja om du reagerat som hon gjorde, svarade Grahn.

– Även om dom är vuxna så blir dom som barn, det måste vara helt rättvist. Man tror att man jobbar med vuxna människor, men i grupp så blir dom yngre. Rättvisa blir väldigt viktigt och det är svårt att ge när man har med Bert Karlsson och den här branschen att göra, sa Grahn.

För medlemmar i Fameklubben

Det hände också

Stefan Tyrving