”Tanken på att vika ut sig har inte slagit mig ”

Emma Kozan chattade om sin tid på Farmen.

NÖJE

   Emma Kozan säger: Hej på er allihop, nu sitter jag här och väntar på alla era frågor och ser fram mot att få svara på dem.

Gurgel säger: Hej synd att du åkte! Var det fusk?

   Emma Kozan säger: Hej! Om det var fusk vet jag inte, men det är klart att det var tråkigt att åka ut. Jag körde ett rent spel, hur de andra gjorde vet jag inte.

säger: Hej Emma! Jag undrar om du och Veronika blev erbjudna en röst mot sex av Janne?

   Emma Kozan säger: Inget konkret förslag, men Janne var väl alltid sugen på sex. Hade vi gått med på det kanske vi inte hade blivit så illa omtyckta av killgruppen.

Selma säger: Hej! Jättesynd att du åkte ut, hade hoppats på Daniel! Vad tyckte du om att Åza ändrade sin röst, du skulle ju gått vidare annars..?

   Emma Kozan säger: Hej och jättetack. Jag hade faktiskt inte räknat med att få Åzas röst från början, så jag var förberedd på att få åka hem. Jag respekterar hennes beslut och förstår att det inte var ett lätt val.

Mats Umeå säger: Jobbade Abbe aldrig och var han konflikt rädd...han sa ju aldrig något?

   Emma Kozan säger: Hej Mats. Vi slet allihopa väldigt hårt på gården, vilket man inte får se på tv. Abba kanske inte riktigt gillade att diskutera, om han är konflikträdd kan jag inte svara på.

emma fanclub säger: Hej, vad blir det nu efter farmen? Gratis sprit på Stureplan, släppa skiva etc etc eller blir det tillbaka till vardagen?

   Emma Kozan säger: Hej Emmafanclub. Jag landar verkligen i vardagen – har fått en tjänst som biträdande enhetschef inom vård och omsorg att sätta mig in i.

säger: Om du vunnit farmen skulle du tycka att du var en värdig vinnare då?

   Emma Kozan säger: Jag tycker att alla som har varit med och slitit hårt på Farmen är värdiga vinnare, inklusive mig själv. Men jag räknade aldrig med att vinna, utan tog en vecka i taget.

erik säger: Tycker du att framställningen i teve överenstämmer med hur du uppfattar att det i realiteten var?

   Emma Kozan säger: Hej Erik. Det är ju mycket som faller bort på grund av den korta tiden i tv. Mycket hårt arbete och glädje har klippts bort och i stället har man fokuserat på bråken. Att man sedan har rett ut problemen kommer aldrig fram.

Linda P säger: Var Veronika så grov i munnen även när kamerorna inte var i närheten?

   Emma Kozan säger: Veronika är en härlig tjej och otroligt spontan. Hennes språk är en del av hennes personlighet – så det var hon.

Linn säger: Är det något du skulle vilja ha gjort annorlunda?

   Emma Kozan säger: Nej, ingenting. Jag har försökt att vara en god vän, ärlig och arbetat hårt. I de situationer som var så gjorde jag rätt.

Johanna säger: Du körde ett rent spel säger du... Men hur var det med tjejpakten??

   Emma Kozan säger: Indirekt så kan man tolka det som en tjejpakt, men vi hade faktiskt samma åsikter om vilka vi ville skulle åka ut från Farmen. Så det handlade mer om ett socialt samspel än en pakt.

Kicki säger: Hej Emma! Tycker du att Daniel blev vinklad till någon han inte är i verkligheten?

   Emma Kozan säger: Hej Kicki. Det är många delar av en personlighet som inte kommer fram på tv och de valde att vinkla oss på olika sätt. Likväl som att vissa sidor av mig inte visades så visades inte alla sidor av Daniel.

craazzy säger: Hej Emma! du fick aldrig vara med i någon kamp? om du skulle få välja någon av dom, vilken skulle du då ta?

   Emma Kozan säger: Hej! Självklart beror på det vem jag skulle ha mött. Jag laddade för kamp varje vecka eftersom jag risigt till på grand av min storlek. Men jag var sugen på Sågen och Repet.

eva säger: Skulle du ställa upp i farmen igen om du fick chansen ?

   Emma Kozan säger: Hej Eva! Farmenupplevelesen var otroligt lärorik, men inte om det skulle visas på tv en gång till. Det stämmer inte överens med min bild av tiden där.

Hannya säger: är veronica verkligen en sån "hjälte", sån riktigt duktig människa som hon framställs i tv?

   Emma Kozan säger: Veronika är otroligt stark och kunnig, och en jättebra kompis. Så jag gillar henne.

Janni C säger: Har du kontakt med någon av farmarna nu?

   Emma Kozan säger: Hej Janni. Jag har haft kontakt med de flesta av deltagarna, riktigt bra med flera.

Tobias säger: hej är du singel?

   Emma Kozan säger: Hej själv. Är du sugen på en dejt? :) Jo, jag är singel, men mitt hjärta har delvis sprungit ifrån mig.

Jonas säger: Vad var det första du gjorde när du kom hem efter utröstningen (min chansning är att ta ett varmt bad)?

   Emma Kozan säger: Hej Jonas! Jag tyckte bara det var otroligt skönt att få komma hem och vara helt själv och lyssna på musik – man hade alltid någon inpå sig på Farmen.

diedrik säger: kan du tänka dig ett fortsatt farmarliv? fick du blodad tand att bli bonnkäring?

   Emma Kozan säger: Hej Diedrik. Bonnalivet var inte så tokigt, jag trivdes riktigt bra mot slutet. Vem vet, det kanske dyker upp en trevlig bonde?

säger: Tröttnade du aldrig någon gång och kände för att ge upp?

alex26 säger: Vad är den största skillnaden mellan Emma Kozan och Farmen-Emma?

   Emma Kozan säger: Det var många gånger som jag var ledsen och längtade hem till mitt eget liv och mitt jobb – där jag vet hur saker ska göras. Men aldrig så att jag tänkte på att ge upp.

   Emma Kozan säger: Egentligen tycker jag att jag framställs som jag är på tv, det är bara det att det faller bort att jag jobbar hårt och har beydligt mer humor. Kanske lite klantig också.

jack säger: var det inte hemskt att vara med när det var slakt? speciellt av lilla bruna bä?

   Emma Kozan säger: Det var en riktig mardröm, för vi hade hellre ätit ett får än att slakta Lilla Bä. Så det var en del tårar som fälldes där.

peter_westerberg säger: har du funderat på att vika ut dig inågon tidning som så många dåkusåpa kändisar

   Emma Kozan säger: Hej Peter! Det räcker att jag springer naken när jag springer ut från duschen här hemma. Tanken på att vika ut mig har inte slagit mig faktiskt.

bruttan säger: Hej Emma! Vem tycker du ska vinna Farmen?

   Emma Kozan säger: Hej Bruttan! Min favorit har alltid varit Veronika, eftersom jag tycker att hon är en riktig bonnjänta. Så jag håller tummarna för henne.

   Emma Kozan säger: Tack för att ni har varit så gulliga och tagit er tid att prata med mig, det gillar jag verkligen. Ha det nu så bra och håll tummarna för den ni tycker ska vinna Farmen.

Moderator

säger: Nu är chattet slut. Ett stort tack till Emma Kozan och alla er som har ställt frågor.