”Ja, det är en kärlekssemester”

Veronika chattade om resan med Lena, Jan O:s snopp och Farmarlivet

NÖJE

   Veronika Larsson säger: Hej! Nu är jag här, nu kan vi börja.

Monica säger: Vilka av deltagaren umgås du fortfarande med?

   Veronika Larsson säger: Jag umgås med Abbe, Lena och Emma, de har jag god kontakt med. Sen har jag lite kontakt med Johan och Isabelle.

Anonym: säger: Varför var du så hatisk mot Daniel??

   Veronika Larsson säger: Den första jag kramade om på festen i fredags var Daniel. Det går inte riktigt att förklara hur det var på Farmen, men jag har inget inget emot Daniel i dag. Det var var en täving med rävspel och lögner. Man måste skilja på verklighet och film.

jennie säger: Trodde du att du skulle komma så långt?

   Veronika Larsson säger: Siktet var inställt på att vinna, det ville ju alla. Jag kämpade hela tiden och det gick hem hela vägen ut. Man måste tro på sig själv, och det gjorde jag.

stefan säger: Vad saknade du mest när du var på Farmen?

   Veronika Larsson säger: Frukt och grönsaker. Trädgårdslandet var under all kritik.

vaughan säger: Vad anser du om mobbning? Mina barn fick inte se på Farmen på grund av det sviniga sätt många av deltagarna hade...

   Veronika Larsson säger: När jag gick i skolan tillhörde jag dem som stöttade de svaga. Jag är absolut ingen mobbare, men det är svårt att förklara det ni fick se på Farmen.

Roffe säger: Kommer du bli nån bonde i framtiden?

   Veronika Larsson säger: Man vet ju aldrig. Det är ett jätteroligt yrke, men väldigt slitigt och lite fritid. Men kanske träffar jag en bonde. Självklart ska jag hjälpa till i ladugården då...

sillen säger: Tycker du att TV 4 framställde dig som den person du är egentligen?

   Veronika Larsson säger: Ja, det tycker jag. Raka rör, inga kurvor – sån är jag.

Anonym: säger: Hej och grattis! Måste fråga varför är du så hilmla grov i munnen? Är du så i jobbet också?

   Veronika Larsson säger: Jag får skylla på dålig uppfostran, som alla andra. Men jag är inte grov i munnen med mina gamla.

olof säger: Är du kär i johan?

   Veronika Larsson säger: Nej, det är jag inte. Där gjorde jag bra tv...

dojan säger: Varför gick du med i programmet? Var det för pengarna eller?

   Veronika Larsson säger: Jag gick med för att det var min grej med djur och natur, sen fanns ju prissumman där i bakhuvudet. Jag är ju en tävlingsmänniska.

jan-o säger: Är du singel?

   Veronika Larsson säger: Ja, jag är singel och lite sugen på Jan O... ;)

Cilla säger: Grattis! Gillar dej skarpt! Vad sa Jonas när morsan drog hem storkovan?

   Veronika Larsson säger: Han skrek i telefon när jag ringde hem. Sen öppnade han fönstret och skrek rakt ut i det lilla samhället jag bor: ”Morsan vann!”. Så det hörde väl alla.

Lisa säger: Ska du börja gå på kändisfester nu? :)

   Veronika Larsson säger: Kändisfester är väl inte riktigt min grej, men någon kanske man går på. Men jag trivs bäst hemma.

arne säger: vad ska du göra med pengarna?`

   Veronika Larsson säger: Det är glädjepengar. Först ska Lena och jag åka till Thailand med våra 15-åriga pojkar. Och ja, det är en kärlekssemester – men än så länge är det bara platonisk kärlek... För resten av pengarna ska jag unna mig lite lyx i vardagen.

Abbe säger: Var det inte ganska irriterande att se Jan-O:s snabel hela dagarna? Jag tröttnade iallafall på den...

   Veronika Larsson säger: Det var tröttsamt att se snabeln, för den är liten och ful.

Doe säger: skulle du ställa upp i Farmen Afrika om du fick en förfrågan?

   Veronika Larsson säger: Nej, det skulle jag inte. Ingen mer dokusåpa för Larsson!

Nina säger: Har Daniel förlåtit dig?

   Veronika Larsson säger: Daniel och jag var jättegoda vänner direkt på festen. Vi är helt överens om att vara goda vänner, och har dragit ett streck över allt.

Jocke säger: Var det svårt att hålla tyst om att du vunnit, innan programet sändes?

   Veronika Larsson säger: Det var det verkligen. Det var som att släppa en bomb i fredags, men jag har hållt mitt avtal och inte sagt det till någon. Men det var svårt.

turia säger: Du ser lite biffig ut, är det hårt arbete eller fusk på gym?

   Veronika Larsson säger: Jag har tränat hela mitt liv, men inte på gym. Jag simmar, går springer och kör spinning. Sen har jag hållt på med hästar hela mitt liv också och det är hårt.

Sara säger: Vad är din uppfattning om Naken-Janne idag?

   Veronika Larsson säger: Naken-Janne vill visa sig och göra karriär på att visa snoppen. Jag tycker att han gör bort sig, att han gör narr av sig själv. Jag skulle aldrig göra det.

Lisa säger: Vad är ditt bästa tips till unga tjejer(typ 22...) som är stressade över sitt liv och inte vet vad dom vill... Du verkar så stencool :)

   Veronika Larsson säger: Jag brukar alltid säga att om man inte mår bra så gäller det att skapa trygghet i sig själv. Gå ut i skogen ensam och promerera – gör det om och om igen tills du har lärt känna dig själv.

Joppe säger: Får du någon beundrarpost?

   Veronika Larsson säger: Ja, enormt mycket. Postlådan är full varje dag och jag svarar på allt, utom snuskbreven. Det finns ju en del som skickar sina skitiga kalsonger.

Pilot säger: Varför blir det sådana intriger och bråk om småsaker? Tror du att produktionen väljer ut vissa konspirerande människor för att få "underhållande" tv?

   Veronika Larsson säger: När man lever på Farmen har man en kraftig näringsbrist, blodsockernivån är låg och man är väldigt retlig. Minsta motgång kan kännas väldigt svår. Det är därför vi har bråkat. De svälter ut oss för att de ska få det här.

Linnie säger: Hej! Vilket är ditt bästa minne från i somras?

   Veronika Larsson säger: Det bästa minnet och den mest otroliga upplevelsen var att få lära sig köra oxe. Det hade jag aldrig fått lära mig annars och det var helt fantastiskt.

hhk säger: Var Helena en sån surkärring som det framställdes på tv?

   Veronika Larsson säger: Helena är lite av en gnällkärring, men jag har inget emot henne nu. Privat är det helt annorlunda och vi är vänner i dag.

hebbe säger: Hur ser din framtid ut?

   Veronika Larsson säger: Det har öppnats många dörrar för mig genom Farmen, men jag kör på med min nattpatrull. Jag älskar ju mitt jobb, men så småningom kanske jag nappar på något bra erbjudande.

   Veronika Larsson säger: Tack för allt stöd. En varm hälsning från Värmland! Kram Veronika.