”En massage skulle vara skönt”

Robinson-Emma chattade om julklappar, sitt goda humör och livet på ön

NÖJE

   Emma Andersson säger: Hej hopp! När är jag här, vi kan börja.

Adra säger: Hejsan Emmma. Vilken omgång av Robinsson tyckte du var roligast?

   Emma Andersson säger: Jag tycker att den här omgången var roligast, för jag kände folk innan jag åkte ner och visste vad jag gav mig in på.

Caroline säger: Hej! Hur lyckas du hålla ett sådant gott humör i Robinson?

   Emma Andersson säger: Jag är själv imponerad, förstår inte hur det har gott till. Men jag tycker att det är kul att se att jag kan göra andra glada.

NickoMcBrain säger: Blir du aldrig trött på att vara Robinson-Emma?

   Emma Andersson säger: Några gånger varje dag... Men oftast är det positivt när folk kommer fram. Det går upp och ner, men mest upp.

Robin-Hood säger: Hej Emma! Vilka är dina bästa erfarenheter efter att du har medverkat i Robinsson? Skulle du haft möjlighet att släppa en skiva utan Robinsson deltagandet?

   Emma Andersson säger: Jag har jobbat med musik i sex års tid och fick skiverbjudande innan Robinson. Den bästa erfarenheten jag fick med mig från ön var att lära sig om överlevnad och hur grupper fungerar.

Tjorven säger: Vad tänkte du när du ansökte till Robinson?

   Emma Andersson säger: Oj... Det blev väldigt hastigt påkommet när jag sökte 2001. Det var min storasyster som tyckte att det skulle vara kul om vi skrev ihop en ansökan. Jag tror att det egentligen mest var hon som ville söka, men hon kunde inte för att hon bodde i utlandet.

Nano säger: Vilket "vanligt arbete" skulle du vi vilja ha om du inte var artist/kändis?

   Emma Andersson säger: Jag tror att jag skulle vilja jobba inom mode, antagligen i en klädbutik. Det gillar jag väldigt mycket.

Rickard säger: I vissa tidningar kan man läsa att du är singel och vissa att du har en kille. Hur är det egentligen?

   Emma Andersson säger: Jag är super-inte-singel. Jag är tillsammans med Mille, en av utmanarna.

Jaques säger: Kommmer man få se dig live i sommar? *kramisar*:)

   Emma Andersson säger: Ja, det är förhandlingar just nu, men det lutar åt att det blir spelningar med ett band. Så då hoppas jag att du kommer!

Tomtefar säger: Hur tycker du att du har framställts på tv? är det rätt bild av dig?

   Emma Andersson säger: I början var jag jätteledsen när jag framställdes som en latmask som bara solade, det kändes lite orättvist. Men nu tycker jag att de har fått fram en av mina goda egenskaper, att jag är så glad. Jag tar det hela med glimten i ögat, det gäller inte liv eller död.

Lillstrumpa säger: Vem av årets deltagare tycker du är en värdig Robinsonvinnare?

   Emma Andersson säger: Det är så svårt att säga. Det handlar om så mycket mer än överlevnad i programmet, men om det skulle vara som i den riktiga ”Robinson” så har jag alltid sagt Björn.

Ronald McDonald säger: Vad önskar du dig i julkapp?

   Emma Andersson säger: Jag jobbar på min önskelista, men jag tror att en massage skulle vara skönt, och saker till mitt lilla hem.

em säger: Hur är din relation till Zubeude (eller vad hon nu heter)?

   Emma Andersson säger: Den är väldigt, väldigt god, vi pratar dagligen. Vi kom varandra mycket närmare under den här omgången. Och så klipper hon mitt hår till rabatterat pris.

rayfrans säger: tycker du robinson-robban är attraherande...??

   Emma Andersson säger: Nej, absolut inte. Han är totalt galen, men en av de roligaste människor jag känner. Men visst är han söt, han ser ut som en snäll liten pojke.

Tony Taco säger: Nu när du vikt ut dig, känner du dig nöjd med bilderna, eller tycker du att de var för avslöjande?

   Emma Andersson säger: Jag är mer avslöjande i Robinson varje lördag... Jag är supernöjd med bilderna, mer än med förra gången jag var med i Cafe.

lundaboo säger: Trivs du som kändis? Är det inte jobbigt med alla journalister?

   Emma Andersson säger: Det kan vara väldigt påfrestande att det ringer dygnet runt i ens telefon, jag har bytt nummer flera gånger, men det kommer ut ändå. Men jag svarar inte om jag inte vet vem det är som ringer.

Bahnhof säger: Hej Emma! Var tror du att du kommer att bo och jobba med om fem år?

   Emma Andersson säger: Om fem år är jag 29 – jag tror att jag fortfarande håller på med musik, men att jag pluggar också. Jag tror att jag bor kvar i Sverige och har förhoppningsvis stabiliserat mitt liv och börjat tänka på familj.

Donna säger: I svensk media så blir ju du poträterad som en bimbo, hur känns det för dig?

   Emma Andersson säger: Det är aldrig kul att bli framställd som något jag inte är, jag får hela tiden motbevisa medias bild. Men innerst inne tror jag att de flesta förstår att det inte är en sann bild, att media vinklar och då är jag det perfekta offret.

Jessica säger: Vad lyssnar du själv på för musik?

   Emma Andersson säger: Just nu är jag helt galen i Lisa Miskovskys nya. Annars blir det mycket Radiohead och Coldplay.

Ronald McDonald säger: Har du någon hemsida?

   Emma Andersson säger: Ja – www.emmaandersson.com. Den är under uppbyggnad just nu, men gå dit och skriv i min gästbok.

   Emma Andersson säger: Jag hade gärna stannat och chattat hela dagen, men nu måste jag dra vidare. Håll tummarna för mig i Robinson. Kram från er Emma!

ARTIKELN HANDLAR OM