Vinnie Jones anklagad för misshandel

Var full och hotfull på flyget

NÖJE

”Lock, stock and two smoking barrels”-stjärnan Vinnie Jones är inte känd för att vara någon mjukiskille, varken på bioduken eller under sin tid som fotbollsspelare.

Nu är han misstänkt för att ha attackerat en medpassagerare på ett flyg.

Foto: Sang Tan/AP
Fotbollsspelaren och skådespelaren Vinnie Jones, 38, anklagas för för att varit berusad och hotfull under en flygning från London till Tokyo.

Nästa vecka står Vinnie Jones, 38, inför rätta. På en flygning ska Jones ha varit berusad, hotat personalen och attackerat en medpassagerare.

Jones, känd som fotbollsspelare i bland annat Wimbledon, Leeds, Sheffield och skådespelare i filmer som ”Swordfish” , "Snatch" och gangsterkomedin ”Lock, stock and two smoking barells”, vill inte kommentera anklagelserna.

– Vinnie kommer inte att säga någonting eftersom det här nu är en sak för rätten, säger hans agent Peter Burrell enligt Sky News.

Bråk i första klass

Det var på en flygning med Virgin Atlantic mellan London och Japan den första juni som Vinnie Jones ska ha ställt till bråk i första klass. Några detaljer om bråket finns inte, bara att han gett sig på en manlig medpassagerare och hotat en person ur flygpersonalen.

Jones rapporterats ha åkt raka vägen från flygplatsen till det sjukhus där hans hustru Tanya befann sig för en kontroll av hjärtat. Tanya genomgick en hjärttransplantation för 15 år sedan. Paret gifte sig 1994 och har två barn, Aaron och Kayely.

Malin Ekmark