”Jag var inte ens hungrig”

Robinson-Viveca chattade om mat, loppor och kändisskap

NÖJE

   Viveca Rådman säger: Hej, jag är här nu.

Anonym: säger: Hej Viveca. Synd att du inte ville stanna. Kvinnor 50+ är en bristvara i dokusåpor och en motvikt till alla ungdomar. Var det bara maten som fick dig att lämna Robinson?

   Viveca Rådman säger: Tack, för du hade velat se mig kvar. Det var inte maten och det var inte telefonen som fick mig att vilja lämna Robinson. Jag längtade inte hem - även om jag hade lite bråttom ut. Jag åkte efteråt på en mycket spontan resa i Thailand och Malaysia. Om du själv är 50 + så kan du ju söka till en såpa - så blir vi fler.

Scuttle säger: Du åt inte av er kyckling för att du var rädd att bli sjuk, är inte det en rätt feg inställning att ha när man ställer upp i ett program som Robinson?

   Viveca Rådman säger: Feg och feg. Jag hade nog vågat om jag hade varit riktigt hungrig. Men hur konstigt det än låter så var jag inte ens hungrig - jag kanske hade lite att ta av... Det är ett underhålningsprogram och jag var inte där för att bli sjuk eller skadad.

Anonym: säger: Vad tänkte du på, när du tog tvålen i tävlingen? Var det bara en ren slump eller vill du verkligen ha tvålen?

   Viveca Rådman säger: Precis som när jag låg på bb - så får man det är fräschhetsbehovet... Det var ingen av oss som såg tändstålet - jag visste inte ens hur det såg ut. Det första jag gjorde när jag kom till hotellet var att ta en LÅÅNG dusch.

hero säger: Var det jobbigt med strandlopporna? Försvann dom inte när man besprutade stränderna?

   Viveca Rådman säger: Jag var jättebiten på benen. Det kliade lite - men var ingen fara. Märkerna fanns kvar ett par veckor efteråt. Folk som jag mötte på resan frågade vad som hade hänt. Det satte sina spår att man inte hade tillgång till fri tvål och dusch och allt det där.

Josefin säger: Hann det bli några romanser innan du åkte??

   Viveca Rådman säger: Nej.

hejman säger: Vem var latast bland deltagarna?

   Viveca Rådman säger: Det kanske var jag... Hahahaha... Eller jag var kanske inte latast. Men okunnig. Jag var väl inte på mammas gata - vilket framkommer i programmet.

klas säger: Jag trodde jag skulle få se dig i finalen! Kommer du anmäla dig till andra dokusåpor ?

   Viveca Rådman säger: Jag kanske har gjort mitt.... Men tack för förtroendet! :)

Nilkas Boden säger: Var det svårt att komma med i robinsson?

   Viveca Rådman säger: Jag vet inte - för jag sökte ju bara en gång. Svårt eller lätt vet jag inte...Det var tre gruppintervjuer, snack med psykolog och sedan var det fystester. Ungefär som innan lumpen.

Lina säger: Tjena Vivve! Hänger du på Spy Bar och solar dig i glansen nu eller?

   Viveca Rådman säger: Jag har varit en gång på Spy Bar - det var inte ens speciellt roligt. Jag gillar mer en romantisk middag än när det är så hög musik att man inte kan tänka.

Anonym: säger: Tycker du, såhär långt, att TV ger en rättvis bild av livet på ön och deltagarna?

   Viveca Rådman säger: Mina kompisar känner inte igen mig. De känner mig som en person som pratar högt och mycket. Jag tar igen det nu.

bobeerg säger: Var de mycket uppstyrt med manus?

   Viveca Rådman säger: Jag upplevde det inte så.

sven säger: Vem är din favorit bland utmanarna?

   Viveca Rådman säger: Jenny. Jag tycker att hon är en väldigt naturlig tjej som ger ett ärligt intryck. Och hon är en tävlingsmänniska. Det är en reko tjej som det är lätt att tycka om.

yeppe säger: Fanns det kamerateam dygnet runt omkring er?

   Viveca Rådman säger: Nej. De var bara där på dagtid. Och inte hela tiden.

Mia säger: Vilket är ditt bästa respektive sämsta minne av hela Robinsson?

   Viveca Rådman säger: Oj, vad svårt. Jag träffade människor som jag inte hade träffat annars, det var det bästa Sämsta: ”Sängen”, kanske... Jag fick ju ryggskott efteråt - (fast jag vet inte om det berodde på det.)

HenriK säger: Var du med om något 'fusk' under tävlingen?

   Viveca Rådman säger: Nej.

berit säger: Ska det bli roligt att bli kallad Robinson-Viveca från och med nu?

   Viveca Rådman säger: Jag heter fortfarande Viveca Rådman. Blir jag kallad Robinson-Viveca är det nog mer på skämt med tanke på min insats. :)

   Viveca Rådman säger: Jättemånga adventshälsningar och tack för frågorna - det har varit riktigt roligt. Gå nu på riktigt många adventskonserter och njut - det ska jag göra. Kram Viveca.

aftonbladet.se