”Jag och Fredrik håller kontakten”

Sandra chattade om romansrykten, musik och snöskotrar

NÖJE

Med en kraftig förkylning men med gott humör chattade Sandra Dahlberg med läsarna på famefactory.nu.

Läs hela chattet nedan.

Foto: strix
Sandra chattade om romansryktena.

   Sandra Dahlberg säger: Hej hopp hallå!!! Nu har jag landat och är tillgänglig!!! -Så peppra mig nu med frågor...

Deppa säger: Hur tycker du att du blivit behandlad av de andra eleverna på skolan?

   Sandra Dahlberg säger: Jaaa, du jag toro att de flesta tycker att jag är rätt så harmlös (!) och behandlar mig väl. Vi har blivit som en enda stor familj.

Gurgel säger: Hej Sandra, du klagar ofta på att du är hungrig. Äter ni dåligt på skolan?

   Sandra Dahlberg säger: Det finns väldigt lite tid planerad och utsatt just för mat... och eftersom jag är så liten vill jag inte bli mindre... dessutom blir jag på dåligt humör när jag är tom i magen... får väl ta med egen mat nästa termin... =)

Nina säger: vad har du tyckt varit roligast att göra?

   Sandra Dahlberg säger: Veckofinalerna och arbetet kring dem är det som är mest givande, det är fenomenalt skoj att få stå på scen inför så stor och uppskattande publik. Månadsfinalen som jag deltog i är definitivt den största höjdaren än så länge.

Filur i bur säger: Varför jojkar du, du är ju inte same?

   Sandra Dahlberg säger: Jo, tro det eller ej men jag räknar mig som same. Min mammas släktled har till största del bestått av samer och jag tycker att det är kul att bevara kulturuttrycket som jojk innebär. Sedan ser jag väl kanske inte så mycket ut som en same, men någon "fullblodslapp" har jag heller aldrig utgett mig att vara. Sedan är det så roligt att jojka opch göra annorlunda saker ju...

Tilda säger: Hej Sandra! Fanns det lite romantik mellan dig och Fredrik Furu? Var köper du dina kläder, för du har en grymt bra klädsmak?

   Sandra Dahlberg säger: Det här med romantiken är ju en väldigt delikat fråga... Jag och Fredrik håller kontakten och har ganska nyligt träffats, men vad som händer får ödet bestämma. Vem vet, jag kanske hittar min drömprins här på chatten... ;) Tack så mycket!!! Mina kläder köper jag lite var stans, H&M, vero moda och Jc är dock mest frekvent besökt.

p säger: Har du jagat älg i höst?

   Sandra Dahlberg säger: Nej, JISSES! -jag har ju haft fullt upp att jaga karlar och låtar i skara! hehehe... skämt åsido. Men min pappa sköt sin 28:e älg i år. Grattis!

apan säger: Tja !!! skulle du kunna vika ut dig i slitz för en jävla massa pengar ?

   Sandra Dahlberg säger: Tror att det finns dem som i sådana fall skulle kosta mindre och ha MER att vika ut. Naveln kan de få plåta...?!

Roger säger: Jag kan ställa upp som drömprins! :)

   Sandra Dahlberg säger: Finfint! Ja, hela Sverige vet väl vid det här laget var "min brevlåda bor" så det är bara att höra av sig!

jp säger: Vem tycker du ska vinna allt?

   Sandra Dahlberg säger: Verkligen en svår fråga, jag har så svårt att bara säga en enda vinnare eftersom det finns så många som skulle vara värdiga den platsen, jag tror att johan Becker, Martin olsen och Johan Östberg kan i slutändan ligga bra till.

Elias säger: Har ni tid över att göra andra saker än att sjunga?

   Sandra Dahlberg säger: på nätterna får vi ibland tid att sova... =P

Nä, det var dumt svarat (-jag är ju så blond...) Vår fritid är sannerligen begränsad och i bästa fall hinner man slappa en stund i nån soffa.

rebecka säger: vad gick du för linje på gymnasiet?

   Sandra Dahlberg säger: Musikestetiska programmet i Lycksele, fenomenalt kul! Rekommenderar det varmt!

Barbados säger: Dahlberg vill du se dig själv som shakira

   Sandra Dahlberg säger: Tar det som en stor komplimang att jag jämförts med henne, men i syvende sist så kommer nog folk att se att jag är ingen annan än jag och duger bra som det!

Mattias säger: är det inte skönt att ha lov nu?

   Sandra Dahlberg säger: hmmmm, jo det hade varit skönt om man fått lov på riktigt, har faktiskt bara hunnit vara hemma i Klimpfjäll i fyra dagar... snyft... det är ganska många projekt som är oavklarade. Det är skönt att iaf få bestämma lite över sina dagar, när man ska kliva upp och gå i säng.

Kaskö_tjejerna säger: är det roligt att bo i klimpfjäll och åka snöskoter??

   Sandra Dahlberg säger: Jepp, det kan du lita på! Jag längtar mig blåååå att få köra lite skoter hemma på vårvintern och att åka stjärtlapp utför autjoklimpen!

Hej säger: Kan du inte säga till Karl Martindahl att klippa sig?

   Sandra Dahlberg säger: Jo, vem ska jag hälsa det från?! =)

Umetjej säger: Vad ska du göra på nyårsafton?

   Sandra Dahlberg säger: Vara i Klimpfjäll och kalasa med mina vänner, det brukar vara uppmot 35 - grader så det lär mest bli inomhusaktiviteter och kanske bastu och snabb snörulölning!

Nettan säger: Hur ska din drömkille se ut ???

   Sandra Dahlberg säger: Usch jag har ändrat mig så många gånger i den frågan att jag tillsist faktiskt och verkligen ärligt insett attt utseendet spelar ingen större roll. Han ska ha välskötta vita tänder och vara hel och ren.

pidder säger: Vilken typ av låt är det du ska tävla med i melodifestivalen? Är det en typisk Sandra låt, eller?

   Sandra Dahlberg säger: Ja, det kan man nog säga. Låter lite som en blandning av all saints och hedningarna. Handlar om klimpfjäll förvånansvärt nog...

Fersen säger: Vi har en liten teori här.. (Jag och pedde) Den lyder så här: Killar tycker om specialeffekter i filmer medan tjejjer tycker om choklad.. stämmer detta?

   Sandra Dahlberg säger: märklig fråga? Kan nog inte svara för vad alla tjejer och killar har för uppfattning om det.

Vilhelminabo säger: Hej Sandra! Ska hälsa från grannbyn först. Var för du din energi ifrån och när släpper du din nya singel?

   Sandra Dahlberg säger: aDen nya singeln släpps innan jul så fort den är färdig! Tacka grannbyn och hälsa tillbaka! Jag har nog rätt mycket energi naturligt och eftersom jag tycker att nästan allt är roligt så underlättar det en hel del...

yeah säger: vad snurrar på skivspelaren hemma hos dig sandra?

   Sandra Dahlberg säger: Mest sån musik ingen väntar sig att en blond krulllockig liten tjej ska lyssna på om man ser efter fördomarna. Köpte Korns senaste platta så den snurrar mest just nu. Älskar system of a down och audioslave. fast förresten så tycker jag om det mesta, det går lite i perioder!

rebecka säger: vad önskar du dig i julklapp?

   Sandra Dahlberg säger: Absolut ingenting annat än frid och fröjd samt lugn och ro! Att jag får äta gott med mina nära och kära hemma och krama om katterna ordentligt!

   Sandra Dahlberg säger: Japp nu är det dax för mig av avsluta, ska pulsa min väg tillbaka hem i djupsnön! Tack alla ni underbara som tagit er tid för detta! Ha det så jättebra och god jul! (&välkommen till klimpfjäll förståsss....)

För medlemmar i Fameklubben

Kommer du ihåg?

webbtv