Presskonferens med Jacksons bror spårade ur

Foto: Gregory Bull/AP
Jermaine Jackson ställde upp på en presskonferens i FN-byggnaden för att prata om aids men det blev bara frågor om brodern Michael. Från vänster Jermaine Jackson, artisten Ashanti, nigerianske ministern N E Ndekhedehe och Laila Ali, dotter till Muhammad Ali.
NÖJE

Michael Jacksons bror, Jermaine, ställde under tisdagen upp på en presskonferens för att prata om aids.

Presskonferensen spårade ur och Jermaine flydde springande från byggnaden sedan journalisterna börjat ställa frågor om hans bror.

Att höra Michael Jacksons bror, Jermaine Jackson, prata om spridningen av aids i världen var tydligen inte så intressant.

Istället började journalisterna på den av FN organiserade presskonferensen att ställa frågor om pedofil-anklagelserna mot brorsan Michael.

Skrik och tumult uppstod när de församlade pratade i mun på varandra.

– Jag tycker att det är förnedrande att tolv tv-team är här när de egentligen bara vill fråga om Michael, sa en pressreporter.

Boxaren blev arg

Boxaren Laila Ali, dotter till Muhammad Ali, satt också på podiet och blev riktigt irriterad över journalisternas frågor.

– Har du aldrig varit på en presskonferens förut, skrek hon till en reporter.

Till slut blev det i alla fall så pass lugnt att Jermaine Jackson och de andra inbjudna kunde ställa upp sig för fotografering. Då tog Jermaine tillfället i akt för att försöka smita iväg.

Han sprang ut genom dörren och ut i korridoren i FN-byggnaden i New York. Men fotograferna var trots sin utrustning minst lika snabba, rapporterar Sky News.

Malin Ekmark