Silvstedt – vår egen Pamela Anderson

Så blev Victoria från Bollnäs storfräsare i Hollywood

NÖJE
Foto: torbjörn hansson
För varje år måste Victoria luta sig lite längre fram.

Vår svenska omslagsflicka Victoria Silvstedt är en av alla unga, lyxtörstande tjejer som har tagit tuttvägen till Hollywood. Efter att ha blivit snuvad på Fröken Sverige-titeln bytte Bollnäs-bruden strategi, opererade brösten och blev Playmate of the year i Playboy. Sedan dess har Vickan gjort några b-filmer och inhopp i tv-serier och fläkt ut sig lite varstans, vilket har lett till att hon idag är något av en internationell kändis. Men - har hon lyckats eller inte?

Ekonomiskt? Ja, utan tvekan. Precis när du själv går hem från kneget vaknar Victoria i Los Angeles för att ta ett dopp i poolen och kanske putsa några diamanter. Och när du ligger och funderar på vad du ska hitta på i helgen öppnar vår storbystade vän en inbjudan till någon flashig galapremiär. Väl där hänger hon med de riktiga storfräsarna.

Men: Alla är inte så imponerade. Visst tjänar hon pengar, men på vad? Hennes framgång är byggd på att ta av sig kläderna och talangen anses väl vara ganska underordnad. Vickan är inte direkt till hjälp för kvinnokampen, om man säger så.

Karolina Fjällborg