Vi gick bikinivägen

Här är några som tog tuttvägen till framgång.

Foto: tv 3
Pamela poserar under tiden hon väntar på att rädda någon i nöd.
NÖJE

Tv-serien ”Baywatch” öppnade upp en helt ny dimension av möjligheter för stinna silikontjejer. Här är några som tog tuttvägen till framgång.

Foto: tv 3
Carmen gillar stora flythjälpmedel.

Pamela Anderson

Pamela är såklart den största av dem alla. Det var ”Baywatch” som skapade henne och det var hon som skapade ”Baywatch”. Pamela sprang fram och tillbaka på Los Angeles stränder mellan 1992 och 1997 och även om det mest snackades om hennes bröst och hennes röda baddräkt så har hon behållit sin position i Hollywood även efter att hon slutade i serien. Pamela är helt enkelt en blond och bystig institution.

Carmen Electra

Carmen sprang runt i den röda baddräkten 1997–1998. Sedan dess har hon medverkat i flera filmer, men ingen som någon egentligen kan namnet på. Det skulle vara ”Scary movie” i så fall. Annars är Carmen mest känd för sitt rekordkorta äktenskap med basketens badboy Dennis Rodman.

Erika Eleniak

Erika var faktiskt den allra första Baywatch-baben och Pamela Andersons mindre kända föregångare. Mellan 1989 och 1992 introducerade hon tutt-tv till alla finniga små tonårspojkar där ute. Erika håller sig fortfarande fast i Hollywood-branschens utkanter, men att vara halvnaken verkar vara det enda hon klarar riktigt bra.

Yasmin Bleeth

Fröken Bleeth skyltade med behagen på stränderna mellan 1994 och 1997. Sedan dess har hon dykt upp i tv lite då och då, men hennes karriär verkar inte gå någon ljusnande framtid till mötes.

Donna D’Errico

Donna var med i ”Baywatch” och ”Baywatch nights” 1996–1998. Hon är en notorisk playmate som även har gjort en del mer rumsrena grejer – som till exempel senaste Austin Powers-filmen. Donna är känd för att vara en Pamela-wannabe och gifte sig som grädde på moset 1996 med Nikki Sixx – Tommy Lees bandkamrat.